...

AANBOD

Alles voor jezelf en jullie samen om het mooiste uit de bevalling te halen.

ONLINE TRAINING

In deze online training gaan we jouw hersenen trainen voor de aankomende bevalling. Je leert in simpele en gestructureerde stappen hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

GEBOORTE AFFIRMATIE KAARTENDECK

40 prachtige inspirerende kaarten om je hersenen dagelijks te voeden met positieve overtuigingen over jouw aankomende bevalling.

Creëer jouw droombevalling online cursus

De complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling.

Leer alles over de fysiologische baring. Hoe je met je lichaam en je baby kan samenwerken, medische interventies kan voorkomen en complicaties op natuurlijke manier kan verhelpen. 

GEBOORTE KAARTENDECK

Bereid je samen met je partner voor op de bevalling door middel van 40 prachtige kaarten en leer hoe je een vrouw kunt ondersteunen tijdens de bevalling. Inclusief QR code om toegang te krijgen tot video uitleg.

JULLIE FAVORIET

BUNDEL PAKKET

Creëer jouw droombevalling

& Mindful Mama

De complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling.

Krijg toegang tot de Creëer jouw droombevalling en de Mindful Mama cursus

De complete gids voor het geboorteplan

Jouw ultieme hulpmiddel voor het creëren van een geboorteplan dat aansluit bij jouw visie voor een liefdevolle geboorte-ervaring. Deze uitgebreide gids begeleidt je door elk aspect van het opstellen van een geboorteplan, of je nu een thuisbevalling, ziekenhuisbevalling of keizersnede plant.

Mindful Mama meditatie album

Creëer meer innerlijke rust en ontspanning tijdens je zwangerschap en bevalling met het Meditatie Album. Deze 4 begeleide meditatie helpen jou onrust en spanning lost te laten, diepere verbinding met je ongeboren baby te ervaren, ademhalingstechnieken te oefenen en begeleiden je om tijdens de bevalling in rust en ontspanning te blijven.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.