SHOP

De perfecte cadeau’s voor jezelf en jullie samen om het mooiste uit de bevalling en zwangerschap te halen

Creëer jouw droombevalling online cursus

NIEUW: Creëer jouw droombevalling online cursus. In deze cursus leer jij alles over de fysiologische bevalling, wat gebeurt er precies in ons lichaam en hoe kunnen we dit proces ondersteunen en makkelijker laten verlopen. Ik leer je eeuwenoude technieken die jou allemaal stuk voor stuk gaan helpen om beter met de sensaties van de bevalling om te gaan. Maar daar stop ik niet, want wat als de bevalling niet helemaal loopt zoals gepland? Of als de bevalling lijkt te stagneren… Ik geef je al mijn kennis zodat jij nooit voor onbekende situaties komt te staan, de regie zult houden en van jouw bevalling een magische en krachtige gebeurtenis kan maken.

Zoveel meer als de reguliere zwangerschapscursus!

ONLINE TRAINING

In deze online training leer ik je simpele en gestructureerde stappen om meer bewustwording te creëren in je dagelijks leven, om negatieve gedachten los te laten, meer in contact te staan met je ongeboren baby en hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

GEBOORTE KAARTENDECK

Bereid je samen met je partner voor op de bevalling door middel van 40 prachtige kaarten en leer hoe je een vrouw kunt ondersteunen tijdens de bevalling. Inclusief QR code om toegang te krijgen tot video uitleg.