...
Pleunie Teunis doula

Geboorte Kaartendeck

Leer met behulp van 40 inspirerende kaarten hoe je een vrouw kunt ondersteunen tijdens de bevalling. En maak van jouw bevalling de MOOISTE ervaring uit je leven.

Geboorte Kaartendeck

Deze 40 prachtige kaarten zijn bedoeld om te informeren en inspireren om zo de vrouw de juiste ondersteuning te geven tijdens de bevalling. Gebruik de kaarten om je voor te bereiden en samen te oefenen voor de bevalling begint. De kaarten zijn opgedeeld in 3 thema’s: Houdingen, verlichting en ondersteuning. Een aantal kaarten bevatten QR-codes waarmee je een video kan openen waarin ik stap voor stap uitleg geef over de bepaalde technieken. Tijdens de bevalling helpen de bijbehorende QR codes jullie om snel uitleg te krijgen over de verschillende verlichtingstechnieken. De kaarten bieden sturing, geven tips en bevatten krachtige tools die de vrouw zullen helpen om beter met de sensaties om te gaan en om de bevalling makkelijker en liefdevoller te laten verlopen. De juiste ondersteuning is cruciaal voor een vrouw tijdens de bevalling. Dit kaartendeck mag dan ook niet ontbreken tijdens de voorbereiding op jullie bevalling.  

€59,95

WIL JIJ MEER?

Een bevalling is niet iets wat we iedere dag doen en ook niet iets dat je maar eventjes doet. Voor een barende vrouw is het onwijs belangrijk dat zij de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt zodat zij vanuit rust en vertrouwen kan bevallen. Ik geloof erin dat met de juiste voorbereiding en ondersteuning dit de mooiste ervaring van jouw leven kan zijn. 

Als Doula heb ik tientallen stellen ondersteund. Omdat ik over de jaren heen ontzettend veel kennis heb opgedaan over natuurlijke technieken waarmee we vrouwen kunnen ondersteunen tijdens de bevalling en hoe we de bevalling een makkelijker en sneller proces kunnen maken voor de vrouw en haar baby heb ik al mijn kennis gebundeld in een online cursus zodat ook jullie met al deze kennis de bevalling in kunnen gaan. Ben jij benieuwd naar mijn online cursus? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie. 

Geboorte Doula Utrecht
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.