“Deze bevalling vind ik het stoerste en krachtigste wat ik ooit gedaan heb. Zonder al jouw informatie was dit niet gelukt.”

– Laura

“Hi Pleunie, vorige week is onze zoon geboren en ik wil je enorm bedanken voor jouw cursus. Al vanaf wk 20 werd mij verteld dat onze zoon een groot hoofd zou hebben en ik ingeleid moest worden. Moet 40+ wk begonnen spontaan mijn weeën. Door je lessen over het bekken en de houdingen wist ik super goed hoe ik hem kon laten zakken in mijn bekken. Zelfs toen ze al klaar stonden met de vacuüm pomp en een knip heb ik gezegd een andere houding te willen proberen. En ja hoor daar kwam die! Ik ben bevallen zonder uit te scheuren en zonder interventies. Zonder jouw cursus had ik dit nooit geweten en zo kunnen doen. Ik ben je enorm dankbaar en kijk met enorm veel trots en liefde terug op mijn bealling. Dankjewel!!!!”

“De cursus is zo ontzettend leerzaam, informatief, duidelijk en verhelderend. Dit zou basiskennis moeten zijn voor iedere zwangere vrouw. “

We keken er zelfs naar uit!

MARIE-LOUISE

Hoi Pleunie; Ik mail je, om je te bedanken. 

Sinds kinds af aan wist ik dat ik moeder wilde worden, maar ik had altijd hele sterke bevalangst. De bevalling van mijn dochter in 2020 was pittig: ik lag in bed te creperen en de ontsluiting vorderde niet. Ik had een pijnstillingswens en de bevalling werd hierdoor medisch. Onze dochter is – na een bevalling van 30 uur – geboren door middel van een vacuümpomp en knip. 
Na de geboorte van onze dochter ontdekte ik jouw cursus, mijn man en ik keken hem samen. Het was heel informatief, empowering en verbindend. Ik had nooit eerder het vertrouwen dat ik een natuurlijke thuisbevalling aan kon, maar dat kreeg ik door jouw filmpjes wel. En we keken er deze keer zelfs naar uit!
Op 3 september is onze zoon Stef geboren, in 2,5 uur! Precies waar wij van droomden: een thuisbevalling in een bevalbad. Ik heb mijn lichaam gevolgd en alle weeën staand of op mijn hurken opgevangen. En mijn man heb ik niet één keer uitgescholden deze keer (ipv 100x in 2020) dus hij vond het ook een succes. 
We kijken er met veel liefde op terug. En onze Stef is vanaf de geboorte een tevreden ventje die heel hard groeit! Hij heeft een goede start gehad en dat merk je. We zijn in de wolken met z’n viertjes.
Heel erg bedankt voor alles ❤

“Zonder jouw cursus had ik dit nooit geweten!”

Mariska ervaarde haar vierde bevalling als helend. 

Klik hier om haar verhaal te lezen

“Ik ben bewust door de kamer blijven lopen. Ik heb onder de douche gestaan en verschillende houdingen uit je cursus aangenomen aan het bedrand (voorover hangend, lunges, squat). Na een uur kwamen er goede persweeen op gang. “

Zij heeft haar bevalling als enorm positief ervaren. Lees het inspirerende verhaal van laura hier

Melissa beleeft een prachtige thuisbevalling van haar eerste kindje: 

“Ik ben enorm in mijn eigen wereld en focus me op de weeën. Als ze komen pers ik goed mee en wanneer Emma zegt dat ik nog een keer moet mee persen dan doe ik dit niet voluit, omdat dit nog niet goed voelt. Op een gegeven moment voel ik dat ik al mijn kracht moet geven en wordt het hoofdje geboren! Dit is gek om te zien en te voelen, maar ik voel dat ik nog één wee nodig heb.”

 

Lees het hele verhaal hier

Hoi Pleunie,
Ik/wij willen je echt heel erg bedanken voor je fantastische cursus!
We weten nu zoveel meer en daardoor dus ook wat we echt niet willen en wat we vooral wel willen. Ik moet nog bevallen eind maart maar ga er nu al met zoveel meer vertrouwen in dan ik in mezelf en de bevalling had.
Ook heb ik al tegen meerdere vrouwen verteld over jou cursus en ook bij mijn verloskundige.
M’n bevalplan is af en heel anders dan die in eerste instantie was.
Duizend maal dank! Voor je kennis en al je inzichten en wijze woorden!
Lieve groetjes Natascha

Michele beleeft een prachtige thuisbevalling: 

“Ik voelde dat ik tijdens de bevalling de hele tijd in mijn eigen kracht heb gestaan en dat er naar mij geluisterd werd. Ik kijk terug op een hele bijzondere en prachtige ervaring en zo dankbaar dat alles thuis kon en gezond en wel is verlopen. Jeetje wat hebben wij vrouwen toch een oerkracht in ons.”

 

Lees het hele verhaal hier

Creëer jouw droombevalling

Wil jij je ook zo goed mogelijk voorbereiden op jouw aankomende bevalling? En de kans op een positieve ervaring zo groot mogelijk maken? Dan is mijn online bevalcursus wat voor jou.

Tijdens mijn online cursus leer ik je alles over de fysiologische baring. Ik leer je begrijpen hoe de hormonen in je lichaam werken, wat er nu precies gebeurt tijdens een bevalling en hoe jij je lichaam kan helpen tijdens dit bijzondere proces. 

Ook leer ik je welke reis je baby door jouw bekken moet maken en hoe jij je baby hier door middel van houdingen en technieken bij kan helpen. Jullie gaan deze bevalling helemaal samen doen.

Naast de fysiologische baring behandel ik ook wat er “fout”zou kunnen gaan en hoe je dit op natuurlijke manier kan corrigeren. Ik behandel met welke procedures en medische interventies je te maken kan krijgen en laat je nadenken over hoe jouw ideale bevalling eruit zou zien. Samen gaan we jouw droombevalling creëeren. Schrijf je nu in en start direct.