...

“Deze bevalling vind ik het stoerste en krachtigste wat ik ooit gedaan heb. Zonder al jouw informatie was dit niet gelukt.”

– Laura

“Hi Pleunie, vorige week is onze zoon geboren en ik wil je enorm bedanken voor jouw cursus. Al vanaf wk 20 werd mij verteld dat onze zoon een groot hoofd zou hebben en ik ingeleid moest worden. Moet 40+ wk begonnen spontaan mijn weeën. Door je lessen over het bekken en de houdingen wist ik super goed hoe ik hem kon laten zakken in mijn bekken. Zelfs toen ze al klaar stonden met de vacuüm pomp en een knip heb ik gezegd een andere houding te willen proberen. En ja hoor daar kwam die! Ik ben bevallen zonder uit te scheuren en zonder interventies. Zonder jouw cursus had ik dit nooit geweten en zo kunnen doen. Ik ben je enorm dankbaar en kijk met enorm veel trots en liefde terug op mijn bealling. Dankjewel!!!!”

“De cursus is zo ontzettend leerzaam, informatief, duidelijk en verhelderend. Dit zou basiskennis moeten zijn voor iedere zwangere vrouw. “

“Zonder jouw cursus had ik dit nooit geweten!”

Mariska ervaarde haar vierde bevalling als helend. 

Klik hier om haar verhaal te lezen

“Ik ben bewust door de kamer blijven lopen. Ik heb onder de douche gestaan en verschillende houdingen uit je cursus aangenomen aan het bedrand (voorover hangend, lunges, squat). Na een uur kwamen er goede persweeen op gang. “

Zij heeft haar bevalling als enorm positief ervaren. Lees het inspirerende verhaal van laura hier

“Vier weken voor mijn bevalling deed ik jouw cursus. Na twee weken was mijn plan veranderd. Ik ga NIET naar het ziekenhuis en ik kan dit WEL want dat heb JIJ mij laten geloven! “

Bionca heeft haar bevalling als helend ervaren. Lees het inspirerende verhaal van Bionca hier

Melissa beleeft een prachtige thuisbevalling van haar eerste kindje: 

“Ik ben enorm in mijn eigen wereld en focus me op de weeën. Als ze komen pers ik goed mee en wanneer Emma zegt dat ik nog een keer moet mee persen dan doe ik dit niet voluit, omdat dit nog niet goed voelt. Op een gegeven moment voel ik dat ik al mijn kracht moet geven en wordt het hoofdje geboren! Dit is gek om te zien en te voelen, maar ik voel dat ik nog één wee nodig heb.”

 

Lees het hele verhaal hier

Hoi Pleunie,
Ik/wij willen je echt heel erg bedanken voor je fantastische cursus!
We weten nu zoveel meer en daardoor dus ook wat we echt niet willen en wat we vooral wel willen. Ik moet nog bevallen eind maart maar ga er nu al met zoveel meer vertrouwen in dan ik in mezelf en de bevalling had.
Ook heb ik al tegen meerdere vrouwen verteld over jou cursus en ook bij mijn verloskundige.
M’n bevalplan is af en heel anders dan die in eerste instantie was.
Duizend maal dank! Voor je kennis en al je inzichten en wijze woorden!
Lieve groetjes Natascha

Michele beleeft een prachtige thuisbevalling: 

“Ik voelde dat ik tijdens de bevalling de hele tijd in mijn eigen kracht heb gestaan en dat er naar mij geluisterd werd. Ik kijk terug op een hele bijzondere en prachtige ervaring en zo dankbaar dat alles thuis kon en gezond en wel is verlopen. Jeetje wat hebben wij vrouwen toch een oerkracht in ons.”

 

Lees het hele verhaal hier

Creëer jouw droombevalling

DÉ COMPLETE ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS.

Een unieke cursus die jou een complete voorbereiding op de aankomende bevalling geeft. Zodat jij het volle vertrouwen krijgt in de aankomende bevalling en de rust, regie en ondersteuning krijgt die jij verdient. (Zeg halloooo tegen een prachtige ervaring!)

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.