Pleunie Teunis doula

Blog

Waardevolle informatie en tips over de zwangerschap, bevalling en jouw voorbereiding hierop vind je in deze blog.

Mindfulness omarmen: Angst voor de bevalling overwinnen voor een ontspannen en positieve bevalervaring

Mindfulness is een bewezen techniek om je bevalling vanuit meer ontspanning en vertrouwen te ervaren. Lees hier alles over bevallingsangst en hoe mindfulness je kan helpen deze angst om te buigen in vertrouwen. 

Positieve affirmaties voor de bevalling: wat is het.

Positieve geboorte affirmaties. Je hebt er vast al eens over gehoord. De laatste jaren worden ze steeds vaker als tool tijdens de zwangerschap en bevalling in gezet. Maar wat is het precies en wat doe je ermee… 

Bevallingstips

Dit is waarom je niet op je rug wilt liggen tijdens de bevalling

80% van de vrouwen in Nederland bevalt op haar rug. In deze blog vertel ik jou waarom het niet zo’n goed idee is om deze houding aan te nemen tijdens jouw bevalling.

Positieve bevallingverhalen: Lees 5x positieve bevalling verhalen

Het lezen en horen van positieve bevallingverhalen werkt inspirerend, kalmerend en geeft vertrouwen. Lees snel verder voor 5 krachtige en positieve bevallingsverhalen

Zwangerschapscursus: de juiste voorbereiding op jouw aankomende bevalling

Ben jij opzoek naar meer informatie over een zwangerschapscursus. Welke zwangerschapscursus is voor jou geschikt, welke zwangerschapscursussen zijn er allemaal en welke zwangerschapscursus wordt vergoed. In mijn blog lees je hier alles over. 

Voorbereiden op je bevalling: waar begin je?

Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je bevalling is onvermijdelijk. Of je er nu enorm naar uitkijkt of niet de juiste voorbereiding heeft een enorme impact op jouw bevalervaring. In deze blog vertel ik jou hoe jij kunt beginnen met de juiste voorbereiding op jouw bevalling. 

Positieve bevallingsverhalen met Laura

“Deze bevalling vind ik het stoerste en krachtigste wat ik ooit gedaan heb.”

Thuis bevallen - Doula Pleunie Teunis

Voortekenen van de bevalling

Voortekenen van de bevalling. Wat zijn de symptomen dat de bevalling is begonnen? In dit artikel heb ik het over alle symptomen van een naderende bevalling. Van menstruatiekrampen tot misselijkheid. Alle symptomen bespreek ik hier!

Thuis bevallen - Doula Pleunie Teunis

Waarom een zwangerschapscursus doen?

Tijdens je zwangerschap komt er heel veel op je af. Zo ook de vraag of je een zwangerschapscursus gaat doen. Waarom zou je zo’n cursus volgen? En hoe kies je uit alle honderden aanbiedingen een cursus die bij jou past. In dit artikel lees je er alles over.

Geboorte Doula Utrecht

Schrijf je nu in voor mijn GRATIS masterclass

Maak van jouw bevalling één van de mooiste momenten uit je leven. Jij bent gemaakt om te baren en ik help je graag om dit in te zien. 

Met de juiste kennis, technieken en tools zul jij je bevalling als een magische gebeurtenis ervaren. Dat is precies wat ik jou ga leren tijdens mijn online masterclass.

AANBEVOLEN VOOR JOU

HET GEBOORTE KAARTENDECK