Pleunie Teunis doula

Creëer jouw droombevalling

Via mijn online cursus ga je geheel op je eigen tempo werken aan jouw droombevalling. Zodat jij vanuit liefde en rust de regie kunt behouden over jouw bevalling, waardoor jij volledig vertrouwen en kracht voelt op een van de mooiste momenten van jouw leven.  

De cursus…

Geheel op je eigen tempo gaan wij samen werken aan jouw droom bevalling. Zodat je volledig vanuit vertrouwen en kracht je bevalling tegemoet gaat en je kan zeggen “Ik kan niet wachten op mijn bevalling”

Jouw droombevalling komt niet zomaar aanwaaien, het vraagt om actie, de juiste kennis opdoen, technieken aanleren en eigen maken en ervoor zorgen dat de juiste elementen bij je bevalling aanwezig zijn.

Een bevalling kunnen we niet van A tot Z plannen, maar juist daarom is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden. Zodat je weet wat je kunt verwachten, je niet voor onbekende situaties komt te staan en kunt handelen vanuit kracht en kennis. En het is belangrijk dat jij alle tools in huis hebt om met de sensaties van de bevalling om te gaan.

Zij gingen je voor

Peunie Teunis

Ik heb er enorm veel zin in..

..om jou mee te nemen op dit pad. Samen gaan wij ons focussen op jouw bevalling. Mijn ultieme doel? Dat jij aan het einde van de cursus kan zeggen “Ik kan niet wachten op mijn bevalling”.

Waarom? Omdat de bevalling het meest magische moment uit je leven hoort te zijn. Een bevalling is nog veel te vaak voor veel vrouwen een negatieve en soms zelfs een traumatische ervaring. Met de juiste kennis en met de juiste technieken kun jij ervoor zorgen dat je je bevalling vanuit vertrouwen, rust en liefde zult ervaren. Je bevalling plaatst een stempel op de rest van je leven en jouw nieuwe rol als moeder en juist daarom is het zo belangrijk dat jij je bevalling als een empowering moment ervaart. Zodat je met trots en liefde hierop terug kunt kijken.

Helaas zijn we de laatste eeuw met de komst van de medische wereld heel ver af komen te staan van het normale fysiologische proces van de bevalling. Steeds vaker gaat een bevalling gepaard met interventies en negatieve ervaringen.

En ik vertel je nu alvast jij kan hier voor jezelf verandering in aanbrengen. Door zelf de regie te nemen over jouw bevalling. Door zelf de juiste kennis te hebben en door te leren over wat jij kan doen om van jouw bevalling een positieve en empowering ervaring te maken maak jij al het verschil.

Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en om jou alles te leren over het fysiologische proces van de bevalling, je partner en jou technieken aan te leren en jou te leren hoe jij ervoor zorgt dat jouw bevalling een prachtige ervaring wordt.

 

 

Wat ga je allemaal leren?

Ik leer je alles over het fysiologische proces van de baring

Je leert over de taak van de zorgverlener, wat zijn standaard procedures waar je mee te maken krijgt en wat zijn jouw wensen hierin

Ik leer je hoe jij op natuurlijke manier jouw baringsproces kunt vergemakkelijken en versoepelen. 

Je krijgt een werkboek met uitgebreide informatie over de besproken onderwerpen met templates en opdrachten zodat jij duidelijk krijgt hoe jouw ideale bevalling eruit ziet.

 

Ik leer je 37+ houdingen, ontspannings- en verlichtingstechnieken. 

Ik leer je wat jij kunt doen op natuurlijke manier wanneer je bevalling niet lijkt te vorderen of er “problemen” lijken te ontstaan, zo houd jij de controle, blijf je ontspannen en zullen er geen onnodige interventies plaatsvinden. 

Ik geef je partner les in hoe hij/zij jou het allerbeste kan ondersteunen tijdens de bevalling zodat jullie samen een fantastisch team gaan vormen. 

 

Meld je nu aan! En start direct

Tijdens deze online cursus ga jij helemaal in je eigen tempo toewerken naar jouw droombevalling. 

Hoe fijn zou het zijn om na deze online cursus te kunnen zeggen “Ik heb enorm veel zin in mijn bevalling!”. Om volledig het vertrouwen te voelen in je eigen lichaam en de bevalling. Dit is wat ik jou ga leren tijdens mijn online cursus. 

Het resultaat? Dat jij voor de rest van je leven terug kan kijken op een prachtige ervaring. 

  • Op je eigen tempo werken aan jouw droom bevalling
  • 36 online lessen die je op je eigen tempo kunt volgen of op een later moment kunt herhalen
  • Ontdekken hoe jouw droom bevalling eruit ziet
  • 37+ Praktische en makkelijk toepasbare houdingen, ontspannings- en verlichtingstechnieken leren 
  • Een uitgebreid werkboek inclusief opdrachten, templates en videofragmenten
  • 8 maanden lang toegang, volg de cursus op je eigen tempo
  • *Je volgt de cursus via een besloten leeromgeving. Na de aankoop ontvang je een mail met jouw inloggegevens om toegang te krijgen tot de leeromgeving. 

De cursus wordt vergoed door de meeste zorgverzekeringen!

 

€240

FAQ

Hoe werkt deze cursus?

Na je aanmelding ontvang je een email (van Huddle) met de inloggegevens voor de besloten online leeromgeving. Je kan dan direct van start gaan en helemaal op je eigen tempo de cursus volgen.

Je vind 34 digitale lessen die je zo vaak kunt herhalen als je zelf wilt en tussendoor even kunt pauzeren. Je ontvangt een digitaal werkboek met opdrachten, uitgebreide informatie en templates zodat jij aan je eigen droombevalling kan gaan werken.  

Voor wie is deze cursus?

Ik wil vanuit vertrouwen en kracht mijn bevalling tegemoet gaan en er een magisch moment van maken.

Spreekt dit je aan? Dan is deze online cursus voor jou.

Tijdens de cursus leer je echt vanuit vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan. Zodat je vanuit rust en liefde je baby op de wereld kan zetten. 

Compleet met o.a. – videofragmenten en oefeningen om samen met je geboortepartner of alleen thuis op je eigen tempo de juiste technieken eigen te maken die jou zo gaan helpen tijdens de bevalling. 

We gaan letterlijk jouw droom bevalling creëren met de stappen die we gaan zetten door middel van de juiste kennis en opdrachten. En zóveel meer!

Kan mijn partner mee doen?

Natuurlijk! Deze cursus kun je samen volgen of alleen. En het mooie? Je kan de lessen naderhand nog eens op je eigen tempo terugkijken of herhalen. 

In de online leeromgeving vind je meerdere videofragmenten met duidelijke uitleg zodat jullie samen de juiste technieken kunnen oefenen die zo’n enorm verschil gaan maken tijdens jouw bevalling. 

Wat als ik niet zoveel tijd heb?

Geen probleem, na aanmelding krijg je 8 maanden de toegang tot de online leeromgeving. Zo kun jij de cursus helemaal volgen op je eigen tempo. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Binnen de online leeromgeving zul je 33 lessen vinden. De lessen zullen afhankelijk van het onderwerp tussen de 8 en 20 minuten duren.

Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende praktische en makkelijk toepasbare oefeningen en opdrachten dat mag je geheel zelf bepalen 😉 Belangrijk voor mij was bij het creëren van deze cursus dat je dit met een druk leven kan combineren en je rustig op je eigen tempo de lessen kan volgen. 

Mag ik jou nog een vraag stellen over de cursus?

Zeker! Ik vind het alleen maar leuk om van je te horen en denk graag met je mee. Stuur mij vooral een mail via info@pleunieteunis.nl.

Wat als ik een vraag heb tijdens de cursus?

In de online leeromgeving vind je daarom een community board waarop jij jouw vragen kan stellen en antwoorden terug kan vinden van andere cursisten. Liever privé? Stuur mij vooral een mail via info@pleunieteunis.nl.

Wordt de cursus vergoed?

Ja zeker! De online zwangerschapscursus wordt afhankelijk van jouw verzekering en pakket vergoed. Dit betekend dat je tot wel €100 kan terugvragen van jouw zorgverzekering. Vraag dit altijd eerst zelf na bij je verzekeringsmaatschappij.

Wanneer je de cursus hebt gekocht ontvang je via je mail een factuur met hierop mijn KVK nummer en AGB code. Met dit factuur kun jij de cursus declareren bij jouw verzekering.