Zorgverzekering  zwangerschapscursus vergoeding 2024

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Als je deze blog leest ben je zeer waarschijnlijk opzoek naar meer informatie over of jouw zorgverzekering mijn zwangerschapscursus vergoed ja of nee. Helaas is dit niet altijd even makkelijk te vinden op de website van de zorgverzekering. Omdat ik regelmatig de vraag krijg of ik een overzicht heb van welke zorgverzekeringen mijn cursus vergoeden heb ik hieronder alle zorgverzekeringen die mijn cursus in 2024 vergoeden op een rijtje gezet. 

In de wereld van zwangerschapszorg vergoeden de meeste zorgverzekeraars slechts een beperkt aantal kosten tijdens de zwangerschap. Sommige aanvullende verzekeringen bieden echter dekking voor zwangerschapscursussen. Maar welke verzekeraar vergoedt nu specifiek mijn cursus in 2024?

Hieronder vind je de vergoedingen op alfabetische volgorde per verzekeraar. Gebruik CTRL+F om snel naar jouw verzekeraar te gaan, wel zo handig!

Achmea

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Anderzorg vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

CZ

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

CZ vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024. Zie onderstaand overzicht om te zien voor welke vergoeding jij in aanmerking komt met jouw aanvullende pakket.  

CZ Direct

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

CZ direct vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

A.S.R.

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

A.S.R. vergoed mijn zwangerschapscursus alleen wanneer je de ZorgBest aanvullende verzekering hebt afgesloten. Alle andere aanvullende verzekeringen vergoeden geen enkele zwangerschapscursus in 2024. Heb jij ZorgBest als aanvullende verzekering? Geweldig, jij kan het factuur dat je na betaling in je mail krijgt direct opsturen naar jouw verzekering om deze te declareren. Klik hier om naar mijn online cursus te gaan. 

De Friesland

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

De Friesland vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

De Christelijke zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

De Christelijke zorgverzekeraar vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

DSW zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

DSW zorgverzekeraar vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

FBTO

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

FBTO vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

HEMA

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

HEMA vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

Interpolis

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Interpolis vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

InTwente

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

InTwente vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

IZA zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

IZA vergoed mijn zwangerschapscursus alleen wanneer je de  aanvullende verzekering IZA Extra zorg 1, 2 of 3 hebt afgesloten. Alle andere aanvullende verzekeringen vergoeden geen enkele zwangerschapscursus in 2024. Heb jij IZA Extra zorg 1, 2 of 3 als aanvullende verzekering? Geweldig, jij kan het factuur dat je na betaling in je mail krijgt direct opsturen naar jouw verzekering om deze te declareren. Klik hier om naar mijn online cursus te gaan. 

IZZ zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

IZZ vergoed mijn zwangerschapscursus alleen wanneer je de  aanvullende verzekering IZZ Extra zorg voor de zorg + Extra 2 of 3 hebt afgesloten. Alle andere aanvullende verzekeringen vergoeden geen enkele zwangerschapscursus in 2024. 

Jaaah zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Jaaah zorgverzekeraar vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

Just zorgverzekeraar

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Just zorgverzekeraar vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

Menzis

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Menzis vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

Nationale Nederlanden

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Nationale Nederlanden vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 met een aantal aanvullende verzekeringen. Een overzicht van de aanvullende verzekeringen die mijn cursus vergoeden vind je hieronder.  Heb jij een aanvullende verzekering afgesloten waarmee je mijn cursus (deels) vergoed krijgt? Geweldig, na aanmelding krijg je direct in jouw mail een factuur met alle gegevens voor de zorgverzekering erop vermeld. Dit factuur kun je direct doorsturen naar jouw zorgverzekeraar. Bekijk mijn online cursus hier. 

OHRA

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

OHRA vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 met een aantal aanvullende verzekeringen. Een overzicht van de aanvullende verzekeringen die mijn cursus vergoeden vind je hieronder.  Heb jij een aanvullende verzekering afgesloten waarmee je mijn cursus (deels) vergoed krijgt? Geweldig, na aanmelding krijg je direct in jouw mail een factuur met alle gegevens voor de zorgverzekering erop vermeld. Dit factuur kun je direct doorsturen naar jouw zorgverzekeraar. Bekijk mijn online cursus hier. 

ONVZ

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

ONVZ vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

Salland

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Salland vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 met een aantal aanvullende verzekeringen. Een overzicht van de aanvullende verzekeringen die mijn cursus vergoeden vind je hieronder.  Heb jij een aanvullende verzekering afgesloten waarmee je mijn cursus (deels) vergoed krijgt? Geweldig, na aanmelding krijg je direct in jouw mail een factuur met alle gegevens voor de zorgverzekering erop vermeld. Dit factuur kun je direct doorsturen naar jouw zorgverzekeraar. Bekijk mijn online cursus hier. 

StadHolland

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

StadHolland vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

VGZ

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

VGZ vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 met een aantal aanvullende verzekeringen. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet je een van de volgende aanvullende verzekeringen hebben: VGZ werkt beter, VGZ werkt best, VGZ zorgt beter, VGZ zorgt best, VGZ Royaal, VGZ optimaal, VGZ excellent, VGZ aanvullend beter, VGZ aanvullend best. Een duidelijk overzicht vind je hier.  Heb jij een aanvullende verzekering afgesloten waarmee je mijn cursus (deels) vergoed krijgt? Geweldig, na aanmelding krijg je direct in jouw mail een factuur met alle gegevens voor de zorgverzekering erop vermeld. Dit factuur kun je direct doorsturen naar jouw zorgverzekeraar. Bekijk mijn online cursus hier. 

VGZBewust

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

VGZBewust vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

Univé

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Univé vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 vanuit een aantal aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen bij Univé waarbij je in aanmerking komt voor vergoeding van mijn zwangerschapscursus zijn: Aanvullend Beter, Aanvullend Best, Collectief Aanvullend Beter, Collectief Aanvullend Best, Gemeentepakket Compact of Gemeentepakket Compleet krijg je €100,- per jaar voor zwangerschapscursussen vergoed.

UMC zorgverzekering

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

UMC zorgverzekering vergoed mijn zwangerschapscursus in 2024 vanuit een aantal aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen bij UMC zorgverzekering waarbij je in aanmerking komt voor vergoeding van mijn zwangerschapscursus zijn: UMC Extra zorg 1, UMC Extra zorg 2 en UMC Extra zorg 3. Heb jij een van deze aanvullende verzekeringen? Dan krijg je €100,- per jaar voor zwangerschapscursussen vergoed.

VinkVink

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

VinkVink vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

VvAa

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

VvAa vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

Zekur

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Zekur vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

ZieZo van Zilveren Kruis

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

ZieZo van Zilveren kruis vergoed geen zwangerschapscursus in 2024. 

Zilveren Kruis

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Zilveren Kruis vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

Zorg en Zekerheid

Vergoedingen zwangerschapscursus 2024

Zorg en Zekerheid vergoed mijn zwangerschapscursus niet in 2024. 

Nieuwschierig of mijn online cursus bij jou past? 

Kom eens gezellig naar mijn online masterclass. Het is helemaal gratis om deel te nemen. In een uur tijd leer ik jou:

– Hoe jij jouw kans op een positieve ervaring zo groot mogelijk kunt maken

– Wat jij kan doen om de bevalling te laten vorderen en slagen. 

– Hoe jij je baby kan helpen sneller en makkelijker geboren te worden. 

– Wat mijn nummer 1 comfort techniek is, die iedere partner zou moeten kennen. 

Benieuwd? Meld je gratis aan voor de eerst volgende editie. 

Liefs, Pleunie