Pleunie Teunis doula

Cursussen & Trainingen

Mijn grootste passie is om vrouwen en hun partners te helpen bij het verwezenlijken van hun droom bevalling, maar daarnaast help ik met alle liefde aan het vastleggen van jullie bevalling. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod.

online cursus

In deze cursus leer jij alles over de fysiologische bevalling, wat gebeurt er precies in ons lichaam en hoe kunnen we dit proces ondersteunen en makkelijker laten verlopen. Ik leer je eeuwenoude technieken die jou allemaal stuk voor stuk gaan helpen om beter met de sensaties van de bevalling om te gaan. Maar daar stop ik niet, want wat als de bevalling niet helemaal loopt zoals gepland? Of als de bevalling lijkt te stagneren… Ik geef je al mijn kennis zodat jij nooit voor onbekende situaties komt te staan, de regie zult houden en van jouw bevalling een magische en krachtige gebeurtenis kan maken.

Zoveel meer als de reguliere zwangerschapscursus!

Mindfull mama

In deze training leer je simpele en gestructureerde stappen om jouw hersenen te trainen voor de aankomende bevalling. Aan de hand van digitale leggen en geleide meditaties leer jij hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

 

Bundel deal

Koop de Creëer jouw droombevalling online cursus samen met de Mindfull mama training voor een complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling. 

Doula begeleiding

Geboorte Doula Utrecht

Maak van jouw bevalling de mooiste ervaring uit je leven! Met alle liefde help ik jouw en je partner bij de voorbereiding van de bevalling en biedt ik continue ondersteuning tijdens de bevalling. Ben jij benieuwd wat een doula precies is? Wat ik voor jullie kan betekenen en hoeveel doula begeleiding kost? 

Privé bevalcoaching

 Doula Utrecht Pleunie Teunis

De juiste voorbereiding is super belangrijk om vanuit vertrouwen en kracht je bevalling in te gaan én daarnaast de regie te houden over jouw bevalling. Wil jij je samen met je partner of alleen zo goed mogelijk voorbereiden, maar zonder mijn aanwezigheid tijdens de bevalling? Dat kan! Tijdens mijn privé bevalcoaching leer ik je alles wat jij moet weten. 

 

AANBEVOLEN VOOR JOU

HET GEBOORTE KAARTENDECK