...
Pleunie Teunis doula

Cursussen & Trainingen

Mijn grootste passie is om vrouwen en hun partners te helpen bij het verwezenlijken van hun droom bevalling, maar daarnaast help ik met alle liefde aan het vastleggen van jullie bevalling. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod.

online cursus

In deze cursus leer jij alles over de fysiologische bevalling, wat gebeurt er precies in ons lichaam en hoe kunnen we dit proces ondersteunen en makkelijker laten verlopen. Ik leer je eeuwenoude technieken die jou allemaal stuk voor stuk gaan helpen om beter met de sensaties van de bevalling om te gaan. Maar daar stop ik niet, want wat als de bevalling niet helemaal loopt zoals gepland? Of als de bevalling lijkt te stagneren… Ik geef je al mijn kennis zodat jij nooit voor onbekende situaties komt te staan, de regie zult houden en van jouw bevalling een magische en krachtige gebeurtenis kan maken.

Zoveel meer als de reguliere zwangerschapscursus!

Mindfull mama

In deze training leer je simpele en gestructureerde stappen om jouw hersenen te trainen voor de aankomende bevalling. Aan de hand van digitale leggen en geleide meditaties leer jij hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

 

Bundel deal

Koop de Creëer jouw droombevalling online cursus samen met de Mindfull mama training voor een complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling. 

AANBEVOLEN VOOR JOU

HET GEBOORTE KAARTENDECK

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.