...

Train je hersenen voor de bevalling

en gebruik mindfulness als één van de meest krachtige tools!

BEKEND VAN

Waarom Mindfull

mama?

Wist je dat mindfulness een bewezen techniek is om je bevalling vanuit meer ontspanning en rust te ervaren? En dat vrouwen die mindfulness tijdens de bevalling wisten toe te passen minder gebruik maakten van medische pijnbestrijding en er minder medische interventies zoals een keizersnede gedaan werden? Dat is de kracht van mindfulness en de kracht van jouw hersenen trainen voor de aankomende bevalling. 

  • Heb jij angsten of onzekerheden voor de aankomende bevalling? Is het je dan wel eens opgevallen dat het onze gedachten zijn die de angsten veroorzaken? Niet de werkelijkheid zelf… Want de werkelijkheid is dat we niet weten hoe jouw bevalling zal verlopen… Met Mindfulness leren we om meer in het hier en nu te leven en niet verstrikt te raken in negatieve gedachten. 

  • Veel vrouwen zijn bang voor de pijn die ze tijdens de bevalling zullen ervaren, maar wat is pijn precies? Wanneer jij je kijk op pijn en de bevalling kan veranderen, veranderd ook de manier waarop jij dit zal ervaren. 

  • Wil jij je bevalling vanuit ontspanning en rust ervaren en leren hoe jij hersenen als één van de meest krachtige tools kan inzetten? Start dan direct!

Maxime

“Mijn mindset maakte een enorm verschil tijdens mijn tweede bevalling. Je hersenen trainen voor de bevalling? Het kan echt!”

Hoe werkt de training?

Deze training vindt plaatst in een besloten online leeromgeving. Wat krijg je na aanmelding?

 

  • Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waarin je 5 lessen vindt. (De deuren openen op 11 september) 
  • Een uitgebreid werkboek inclusief extra informatie, opdrachten en templates. 
  • 5 lessen die je op je eigen tempo kan volgen en herhalen
  • 4 begeleide meditaties om te werken aan jouw mindfulness technieken. 
  • Je hebt 8 maanden lang toegang tot de lessen. Je kunt de cursus helemaal op je eigen tempo volgen. 

Na deze training ken jij de bewezen formule om mindfulness tijdens de bevalling in te zetten. Jij hebt de kennis achter mindfulness, je begrijpt hoe de bevalling werkt en wat je lichaam nodig heeft om te baren, je leert anders kijken naar de bevalling en pijn. Je zult je bevalling met vertrouwen tegemoet gaan en jij kan je bevalling vanuit rust en ontspanning ervaren omdat jij precies weet hoe jij je hersenen moet inzetten als meest krachtige tool.

DE LESSEN

Wat ga je leren?

Ontdek de 5 lessen 

Les 1. Mindfulness: Leer wat mindfulness precies is en hoe jij mindfulness kan gebruiken voor meer ontspanning in het dagelijks leven én tijdens je bevalling als 1 van de meest bewezen krachtige tools.

Les 2. Ademhaling: Hoe kun jij je ademhaling gebruiken tijdens de bevalling en je geest trainen in het hier en nu te blijven.

Les 3. De bevalling: Een deel van je bevalling vanuit vertrouwen ervaren is begrijpen wat er gebeurt en waarom. Tijdens deze les leg ik je uit wat jij kunt verwachten.

Les 4. Omgaan met pijn: Veel vrouwen voelen spanning of angst voor de bevalling omdat ze bang zijn voor de “pijn” die ze gaan ervaren. Maar wat is pijn precies? En hoe kun jij je geest trainen met deze pijnsensaties om te gaan?

Les 5. Acties stroomlijnen: Hoe zet jij negatieve overtuigingen om in positieve overtuigingen en hoe kun jij je geest het beste trainen om de bevalling vanuit ontspanning te gaan ervaren.

Ontdek de 4 meditaties

– Being with breath meditatie

– Being with baby meditatie

– Let go of fears meditatie

– Birth meditatie

In deze online training leer ik je simpele en gestructureerde stappen om jouw hersenen te trainen voor de aankomende bevalling. Zodat jij je bevalling vanuit ontspanning en rust kunt ervaren. En bewust kan werken aan een positieve en liefdevolle bevalling voor jezelf en je baby. 

Meld je nu aan en start direct!

Wist je dat mindfulness een bewezen techniek is om je bevalling vanuit meer ontspanning en rust te ervaren? En dat vrouwen die mindfulness tijdens de bevalling wisten toe te passen minder gebruik maakten van medische pijnbestrijding en er minder medische interventies zoals een keizersnede gedaan werden? Dat is de kracht van mindfulness en de kracht van jouw hersenen trainen voor de aankomende bevalling. 

Dé cursus die jou gaat helpen om je hersenen te trainen zodat jij vanuit ontspanning en rust je bevalling kan ervaren.

Hoe fijn zou het zijn als jij tijdens je bevalling precies weet hoe je in de ontspanning kan komen, dat je niet verstrikt raakt in angstige gedachten en jouw kans op positieve en liefdevolle ervaring zonder medische interventies zo groot mogelijk kan maken?

Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online training. Aan de hand van 5 online lessen en 4 begeleide meditaties zul jij leren hoe jij je hersenen kan trainen voor een zo’n ontspannen mogelijke bevalling. 

 €127

FAQ

Hoe werkt deze training?

Na je aanmelding ontvang je een email (van Huddle) met de inloggegevens voor de besloten online leeromgeving. 

In de online leeromgeving vind je 5 digitale lessen die je eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt een digitaal werkboek met opdrachten, uitgebreide informatie en 4 begeleide meditaties. 

Je krijgt 8 maanden toegang tot de online leeromgeving, waardoor je de lessen zo vaak kunt herhalen als je zelf wilt of later kunt starten met de training. 

Voor wie is deze training?

Wil jij je hersenen trainen om ze tijdens de bevalling als één van de meest krachtige tools te gebruiken om jouw bevalling vanuit meer ontspanning en vertrouwen te ervaren? 

Spreekt dit je aan? Dan is deze online training voor jou.

Tijdens de training leer je simpele, maar krachtige technieken om meer ontspanning en vertrouwen in jouw aankomende bevalling en tijdens je bevalling in de ontspanning te komen en niet verstrikt te raken in onzekere gedachten of negatieve overtuigingen. Mindfulness is een bewezen effectieve manier om meer ontspanning te vreëren tijdens je bevalling. Daarbij is uit onderzoek gebleken dat vrouwen die mindfulness wisten toe te passen tijdens de bevalling minder gebruik maakten van medische pijnbestrijding en het aantal medische interventies zoals een keizersnede was aanzienlijk lager. Spreekt dit jou aan? Meld je dan nu aan voor deze training.  

Compleet met o.a. – 5 videolessen, oefeningen en 4 begeleide meditaties om op je eigen tempo de juiste technieken eigen te maken die jou zullen helpen je bevalling vanuit meer ontspanning te ervaren. 

Wat als ik niet zoveel tijd heb?

Geen probleem, na aanmelding krijg je 8 maanden de toegang tot de online leeromgeving. Zo kun jij de training helemaal volgen op je eigen tempo. Je mag zelf bepalen hoeveel tijd je besteed aan de oefeningen en meditaties. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de training?

De training bestaat uit in totaal 5 lessen. De lessen zullen tussen de 15 en 25 minuten duren.

Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende praktische en makkelijk toepasbare oefeningen en opdrachten dat mag je geheel zelf bepalen 😉 Belangrijk voor mij was bij het creëren van deze training dat je dit met een druk leven kan combineren en je rustig op je eigen tempo de lessen kan volgen. 

Wat kan ik verwachten van de meditaties.

Bij deze cursus horen 4 begeleide meditaties: 

Being with breath meditatie: 20 minuten begeleide meditatie om de basis van mindfulness onder de knie te krijgen.

Being with baby meditatie: 17 minuten begeleide meditatie om de liefdevolle connectie met je baby aan te gaan en een moment van samen zijn in je dag te creëren.

Let go of fears meditatie: 23 minuten begeleide meditatie gericht om negatieve overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor positieve overtuigingen.

Birth meditatie: 60 minuten lang begeleide meditatie die je tijdens de bevalling kan gebruiken als ondersteuning om mindfull te blijven gedurende de bevalling. Deze meditatie heeft geen intro en geen outro en kan dus op repeat gezet worden zodat je zo lang kan luisteren als je zelf wilt.

Ik volg al je andere cursus, is deze training dan alsnog zinvol voor mij?

Absoluut. Alle kennis in deze training zal geheel nieuw zijn. De Creëer jouw droombevalling online cursus is een bevalcursus die je van A tot Z voorbereid op jouw aankomende bevalling. In deze cursus ga ik helemaal in op de fysiologische bevalling en hoe we deze zo goed mogelijk om een natuurlijke manier kunnen ondersteunen. In deze cursus leer je ook comforttechnieken, maar in deze nieuwe cursus Mindfull Mama gaan we ons helemaal focussen op mindfulness en hoe we onze hersenen kunnen trainen voor een zo’n ontspannen mogelijke bevalling. 

Het mooiste is natuurlijk om beide cursussen te volgen voor een zo’n compleet mogelijke voorbereiding. Daarom biedt ik de cursussen ook aan als bundel pakket.  

Wat als ik een vraag heb tijdens de training?

In de online leeromgeving vind je een community board waarop jij jouw vragen kan stellen en antwoorden terug kan vinden van andere cursisten. Liever privé? Stuur mij vooral een mail via info@pleunieteunis.nl.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.