...
Pleunie Teunis doula

Creëer jouw droombevalling

Leer hoe jij vanuit liefde en rust de regie kunt behouden over jouw bevalling, waardoor jij volledig vertrouwen en kracht voelt op een van de mooiste momenten van jouw leven.

We starten in augustus! 

Online cursus

De cursus…

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen vanuit vertrouwen en kracht hun bevalling tegemoet gaan en van hun bevalling een empowering gebeurtenis weten te maken. Tijdens de online cursus gaan we samen werken aan jouw droom bevalling. Zodat jij volledig vanuit vertrouwen en kracht je bevalling tegemoet gaat en je kan zeggen “Ik kan niet wachten op mijn bevalling”

Tegenwoordig worden we overspoeld met negatieve verhalen over de bevalling en daardoor is het soms moeilijk om het vertrouwen te houden in de bevalling die jij voor ogen hebt. Helaas komt een droombevalling niet zomaar aanwaaien, het vraagt om actie, de juiste kennis opdoen, technieken aanleren en eigen maken en ervoor zorgen dat de juiste elementen bij je bevalling aanwezig zijn.

Een bevalling kunnen we niet van A tot Z plannen, maar juist daarom is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden. Zodat je weet wat je kunt verwachten, je niet voor onbekende situaties komt te staan en kunt handelen vanuit kracht en kennis. Daarnaast is het belangrijk dat jij alle tools in huis hebt om met de sensaties van de bevalling om te gaan.

Peunie Teunis

Ik heb er enorm veel zin in..

…om jou mee te nemen op dit pad. Samen gaan wij ons focussen op jouw bevalling. Mijn ultieme doel? Dat jij aan het einde van de cursus kan zeggen “Ik kan niet wachten op mijn bevalling”.

Waarom? Omdat de bevalling het meest magische moment uit je leven hoort te zijn. Een bevalling is nog veel te vaak voor veel vrouwen een negatieve en soms zelfs een traumatische ervaring. Met de juiste kennis en met de juiste technieken kun jij ervoor zorgen dat je je bevalling vanuit vertrouwen, rust en liefde zult ervaren. Je bevalling plaatst een stempel op de rest van je leven en jouw nieuwe rol als moeder en juist daarom is het zo belangrijk dat jij je bevalling als een empowering moment ervaart. Zodat je met trots en liefde hierop terug kunt kijken.

Helaas zijn we de laatste eeuw met de komst van de medische wereld heel ver af komen te staan van het normale fysiologische proces van de bevalling. Eeuwen oude kennis en technieken zijn verloren gegaan en steeds vaker gaat een bevalling gepaard met interventies en negatieve ervaringen.

En ik vertel je nu alvast jij kan hier voor jezelf verandering in aanbrengen. Door zelf de regie te nemen over jouw bevalling. Door zelf de juiste kennis te hebben en door te leren over wat jij kan doen om van jouw bevalling een positieve en empowering ervaring te maken maak jij al het verschil.

Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en om jou alles te leren over het fysiologische proces van de bevalling, je partner en jou technieken aan te leren en jou te leren hoe jij ervoor zorgt dat jouw bevalling een prachtige ervaring wordt.

 

 

Voor wie is deze cursus?

“Ik wil vanuit vertrouwen en kracht mijn bevalling tegemoet gaan en er een magisch moment van maken.”

Spreekt dit je aan? Dan is deze online cursus voor jou.

Tijdens de online cursus leer je echt vanuit vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan. Zodat je vanuit rust en liefde je baby op de wereld kan zetten. 

Online lessen die op je eigen tempo te volgen zijn. Inclusief met een uitgebreid werkboek met o.a. – videofragmenten en oefeningen om samen met je geboortepartner of alleen thuis de juiste technieken eigen te maken die jou zo gaan helpen tijdens de bevalling. 

We gaan letterlijk jouw droom bevalling creëren met de stappen die we gaan zetten door middel van de juiste kennis en opdrachten. En zóveel meer!

Meld je nu aan voor de wachtlijst! 

Dé cursus die jou volledig gaat voorbereiden op jouw droombevalling.  

Hoe fijn zou het zijn om na deze cursus te kunnen zeggen “Ik heb enorm veel zin in mijn bevalling!”. Om volledig het vertrouwen te voelen in je eigen lichaam en de bevalling. Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online cursus. 

Het resultaat? Dat jij voor de rest van je leven terug kan kijken op een prachtige ervaring. 

Wil jij deze cursus niet missen en als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je krijgt als eerste bericht zodra de deuren open gaan. 

(Door je in te schrijven zit je nergens aan vast!)

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.