Pleunie Teunis doula

Tarief

De geboorte van je kind zul je de rest van je leven herinneren. Door te investeren in de juiste ondersteuning en begeleiding kun jij er zeker van zijn dat jij vol trots en liefde kunt terugkijken op deze gebeurtenis. 

Doula begeleiding 

 

Tijdens jouw bevalling is het prettig dat jij iemand naast je hebt staan die je volledig kan vertrouwen. Iemand die exact weet wat jouw wensen zijn en hier continu rekening mee houdt. Zo hoeft jouw partner zich hier geen zorgen over te maken en kan hij/zij zich volledig richten op jou.

Het unieke aan Doula begeleiding is de continue steun en aanwezigheid gedurende jouw bevalling. Ik ben aanwezig vanaf het moment wanneer jij aangeeft mijn steun nodig te hebben. Wanneer je zonder (geboorte)partner bevalt sta ik letterlijk, wanneer gewenst, continue aan jouw zijde. Wanneer er wel een (geboorte)partner aanwezig is zorg ik voor een perfecte setting waarin hij/zij zich volledig op jou kan richten. Samen vormen wij een perfect team om jou de steun te bieden die jij nodig hebt.

Volledige Doula begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte

€1250

(exclusief reis- en parkeerkosten)

× Een kennismakingsgesprek via telefoon, videobellen of bij jou thuis. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is. Jullie kunnen mij vertellen over je wensen en verwachtingen en we kijken samen of ik daaraan kan voldoen. Het liefst ontmoet ik jou en je partner samen.

× Jullie krijgen 2 coachings aan huis van 2 – 3 uur waarin ik jullie alles leer over het fysiologische proces van de bevalling. Ik leer jullie verschillende ontspannings-, ademhalings-, en verlichtingstechnieken zodat je beter voorbereid de bevalling in zal gaan. Daarnaast leer ik je alles over de eventuele complicaties en interventies zodat je weet wat je opties en wensen zijn. Zo hou jij volledig de regie tijdens de bevalling. 

× Indien gewenst ga ik een keer met je mee naar een afspraak bij de verloskundige of gynaecoloog

× In week 37 kom ik nog een keer langs om de aankomende bevalling door te nemen en te horen hoe het met jullie op dat moment gaat. Zo blijven we in contact met elkaar en wordt het vertrouwen versterkt.  

× Ik bied ondersteuning bij het opstellen van het geboorteplan

× Mogelijkheid tot het gebruiken van het TENS-apparaat 

× Tijdens het gehele traject houden we contact via WhatsApp, telefoon en/of email voor vragen en tips, tot ongeveer 6 weken na de bevalling.

× Dag en nacht bereikbaar voor wanneer de geboorte zich aandient vanaf 37 weken zwangerschap.

× Na de bevalling kom ik een keer op kraambezoek waarin we terugblikken op de geboorte

 

Betalen in meerdere termijnen is mogelijk 

 

Privé bevalcoaching €380

(exclusief reis- en parkeerkosten)

Wil jij je samen met je partner zo goed mogelijk voorbereiden voor de bevalling? Maar nog niet helemaal toe aan een volledig doula traject? Geen probleem! Ik bereid jullie samen voor op de bevalling. Wat je kunt verwachten: 

× 2 afspraken aan huis van 2,5 – 3 uur waarin we samen de geboorte voorbereiden. Ieder gesprek stel ik af op jouw persoonlijke behoefte en situatie. Ik geef jou en je partner handige informatie over het bevalproces en we bespreken mogelijke complicaties en interventies. Zo ga jij zo goed mogelijk voorbereid de bevalling in. Naast alle kennis oefenen we samen ontspanningstechnieken, houdingen, tegendruk- en ademhalingstechnieken.

× Ondersteuning bij het opstellen van het geboorteplan

Geboortevideo €950

× Een geboortevideo op maat 

× Een persoonlijk gesprek waarin we kennismaken en samen alle wensen bespreken.

× Dag en nacht bereikbaar voor wanneer de geboorte zich aandient vanaf 37 weken zwangerschap. 

× Aanwezig vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting. 

× De geboortevideo kan naar wens digitaal of op een USB-stick aangeleverd worden.

Doula begeleiding & Geboortevideo €1500

Doula begeleiding en een geboortefilm op maat.