Dankjewel voor het aanmelden voor de gratis mini bevalcursus

Binnen enkele minuten zou je een mail van huddle moeten ontvangen waarmee jij een account kan aanmaken om in de online leeromgeving te komen. Niks ontvangen? Kijk dan ook even in je spam map. 

Maar wacht! Er is meer….

Heb jij je al ingeschreven voor mijn GRATIS online masterclass? 

 In deze masterclass ontdek je o.a.
  • Hoe jij in 5 stappen jouw droombevalling kan realiseren. 
  • Hoe je lichaam werkt tijdens de bevalling zodat jij meer vertrouwen zult ervaren. 
  • Waarom het zo belangrijk is dat jij je goed voorbereid op je bevalling en welke invloed jij hebt op de uitkomst hiervan.
  • Welke technieken en tools jij kan gebruiken om beter met de sensaties van de bevalling om te gaan.
  • Welke invloed een positieve geboorte ervaring heeft op jouw start als nieuwe moeder, maar ook op je baby.

Ik wil je meenemen en laten ervaren..

Hoe het is om van jouw bevalling een prachtige ervaring te maken. Zodat jij vanuit liefde en rust de regie kunt behouden over jouw bevalling, waardoor jij volledig vertrouwen en kracht voelt op een van de mooiste momenten van jouw leven. Een bevalling zou je niet moeten overkomen, met de juiste kennis, technieken en tools kan iedere vrouw een prachtige ervaring maken van zijn bevalling. 

En dat in slechts 60 minuten. Want in 60 minuten:

Deel ik mijn 5 gouden tips, kennis en technieken met je zodat jij precies weet wat jou zal helpen om vanuit vertrouwen je bevalling in te gaan. Zodat jij je bevalling vanuit rust en liefde kunt ervaren. 

De enige vraag die nog belangrijk is: ga jij met mij mee op reis? Want dat de masterclass – en de super toffe verrassing die ik voor je klaar heb staan – jouw bevalling kan veranderen, dat weet ik zeker! Nu is het aan jou om deze beslissing ook voor jezelf te maken. 

De Masterclass is gratis, ik hoop dat je erbij bent!

Liefs, Pleunie