audio mindful mama - Pleunie Teunis | Doula en geboortecoach Utrecht

3-delige audio training

Creëer meer innerlijke rust, vertrouwen en ontspanning voor jouw aankomende bevalling.

Start direct met deel 1👇🏼

Dag 1

Training

Dag 2

Training

Dag 3

Training

Mindful Mama

Een unieke training die jou helpt je hersenen te trainen om vanuit vertrouwen en rust je aankomende bevalling te ervaren. (Zeg halloooo tegen een prachtige ervaring!)

50% korting op Mindful Mama

Jouw stap-voor-stap training om jouw hersenen te trainen voor de aankomende bevalling.  Zodat jij deze vanuit vertrouwen en rust kunt ervaren. ⚡️

Voor vrouwen die...

✅ met vertrouwen hun bevalling in willen gaan.

✅hun bevalling vanuit rust willen ervaren.

✅negatieve gedachten willen loslaten en ruimte willen maken voor positieve overtuigingen. 

✅willen leren anders op pijnsensaties te reageren zodat zij ontspannen kunnen blijven ongeacht wat zij voelen. 

✅hun bevalling vanuit rust en liefde willen ervaren. 

Hi! Ik ben Pleunie, moeder, vriendin, doula, geboorte expert en gepassioneerd over alles wat met de bevalling te maken heeft.

Hoe zou het zijn...

Na maanden wachten is daar eindelijk het moment dat jij je baby gaat ontmoeten. Je voelt de eerste weeën en weet dat de bevalling is begonnen. Je voelt het vertrouwen in je lichaam en het proces. Je weet precies hoe je jouw mind stil kunt krijgen zodat je rust en ontspanning ervaart. JE wordt niet langer beïnvloed door negatieve en angstige gedachten, want je weet hoe jij je gedachten stil kunt krijgen. Je voelt de rust, het vertrouwen en denkt "kom maar op, ik kan het". Je bent momenten verwijderd van jouw baby ontmoeten. 

Dagelijks ontvang ik berichten van cursisten die van onzekerheid en angst naar vol vertrouwen zijn gegaan en zelfs stiekem uitkijken naar hun aan komende bevalling. Wat dat is deze technieken met jou gaan doen, het gaat jou het volle vertrouwen geven in de bevalling. 🔥

Meer dan 1200+ vrouwen gingen je voor!

Blijf lezen als jij van jouw bevalling een prachtige ervaring wilt maken.

Ik weet wat jij nodig hebt...

een stap voor stap handleiding die jou niet overweldigd laat voelen.

Mijn super power? Simpele en gestructureerde technieken aanleren om jou te helpen je gedachten te trainen kalm en ontspannen te zijn. 

Je bevalling is voor 80% een mentale uitdaging en slechts 20% fysiek. (Lees die zin nog maar een keer.) Dat betekend dat jouw hersenen sneller de handdoek in de ring gooien dan jouw lichaam. Onzekere gedachten, paniek, stemmen die je vertellen dat je het niet kan zijn allemaal mentale uitdagingen. Door je gedachten te trainen kalm en ontspannen te zijn kun jij je mind als de meest krachtige tool inzetten tijdens de bevalling. Zodat jij ontspannen blijft ongeacht wat jij voelt en ervaart.  

 

 

Ben jij de persoon die...

✅ er KLAAR voor is om het volle VERTROUWEN te voelen in jouw aankomende bevalling?

✅ er KLAAR voor is om niet langer beïnvloed te worden door onzekere en angstige gedachten en technieken wil aanleren om deze gedachten stil en ontspannen te laten zijn. 

✅  niet kan WACHTEN om tijdens de bevalling te weten wat jij kan doen om in een diepe ontspanning te komen ongeacht wat jij voelt, zodat jij je bevalling vanuit rust en vertrouwen kunt ervaren. 

Dé complete voorbereiding om jouw hersenen te trainen voor de aankomende bevalling. Leer door middel van mindfulness technieken om negatieve en angstige gedachten stil te krijgen en ruimte te maken voor rust en vertrouwen. Leer hoe jij anders kunt reageren op pijnsensaties en hoe jij door middel van ademhaling ontspannen kunt blijven ongeacht wat jij voelt en ervaart. 

Dit is wat jij gaat leren:

 Mindfulness

Leer hoe jij mindfulness kan gebruiken voor meer ontspanning in het dagelijks leven én tijdens je bevalling als 1 van de meest bewezen krachtige tools.

De bevalling

Krijg vertouwen in de aankomende bevalling door de fysiologische baring te begrijpen. 

Negatieve gedachten loslaten

Laat negatieve gedachten los en maak ruimte voor positieve overtuigingen. 

Ademhaling

Leer hoe jij ademhaling kunt toepassen om jouw bevalling vanuit meer rust en ontspanning te ervaren. 

Pijn

Leer technieken aan en ga nu al oefenen met anders reageren op pijnsensaties zodat jij tijdens de bevalling ontspanning en rust ervaart ongeacht wordt je voelt. 

Meditaties

– Being with breath meditatie

– Being with baby meditatie

– Let go of fears meditatie

– Birth meditatie (60 min.)

 

Of jij nu angst voelt voor de bevalling of juist vertrouwen, deze cursus helpt jou om je gedachten te trainen zodat jij je bevalling vanuit rust en vertrouwen kunt ervaren. 

✅ Hoe zou het zijn om onzekerheden los te laten en vol vertrouwen de bevalling in te gaan?

✅ Hoe zou het zijn om je ontspannen te voelen tijdens de bevalling ongeacht wat jij voelt? 

✅ Hoe zou het zijn om bewezen technieken te leren die jou tijdens de bevalling gaan helpen rustig en ontspannen te blijven? 

✅ Hoe zou het zijn om voor altijd terug te kijken op een fantastische ervaring? Wetende dat jij degene bent die de tijd heeft gestopt in de juiste technieken aanleren.

Meer details over wat jij ontvangt

✅Leer negatieve en angstige gedachten loslaten en maak ruimte voor positieve overtuigingen.

✅Train je gedachten om stil te zijn en ervaar meer ontspanning in je dagelijks leven én tijdens de bevalling. 

✅Ga met meer vertrouwen jouw bevalling in.

✅Leer anders te reageren op pijnsensaties zodat jij niet in de paniek schiet, maar weet hoe jij ontspannen kunt blijven ongeacht wat jij voelt. 

✅Bekijk alle lessen op je eigen tempo en moment en herhaal zo vaak als jij wilt.

 

✅Ontvang een uitgebreid digitaal werkboek inclusief opdrachten en templates. 

✅8 maanden lang toegang tot de online leeromgeving.

✅Stel jouw persoonlijke vragen via de privé chat waar ik jou persoonlijk advies zal geven.

✅Online community met andere zwangere vrouwen die in dezelfde maand als jou zijn uitgerekend.

✅Ontvang 5 begeleide meditaties waaronder een Bevalling meditatie van een uur voor ondersteuning tijdens de bevalling. 

Niet langer je hoofd in het zand steken, maar bewezen technieken aanleren. Alle kennis die jij nodig gaat hebben voor een ontspannen ervaring zit verpakt in deze training.

Mindful Mama

NU

€65

I.P.V. €127

FAQ

Hoe werkt deze cursus?

Na aanmelding ontvang je direct een email (van The Huddle) met de inloggegevens voor de besloten online leeromgeving (controleer altijd ook je SPAM). Je kan dan direct van start gaan en helemaal op je eigen tempo de cursus volgen.

Zodra je bent ingelogd in jouw persoonlijk online leeromgeving zie je bovenin een zwarte menubalk. Hier kun je klikken op 'cursus(sen)' en daar vind je direct al jouw gekochte cursussen. Je kunt alle lessen zo vaak herhalen als je zelf wilt en tussendoor pauzeren. Onder module 1 vind je jouw digitale werkboeken met opdrachten, uitgebreide informatie en templates zodat jij kan gaan werken aan jouw aankomende bevalling.  

Voor wie is deze cursus?

Ik wil leren tijdens de bevalling meer rust, vertrouwen en ontspanning te ervaren? 

Spreekt dit je aan? Dan is deze online cursus voor jou.

Of je nu voor de eerste, tweede of x keer gaat bevalling tijdens deze cursus leer jij onmisbare technieken voor de bevalling.  

We gaan werken aan het creëren van een ontspannen mindset door middel van bewezen mindfulness technieken adhv opdrachten en meditaties. En zóveel meer!

Ik ben bang dat ik kennis ga vergeten

Het fijne aan de online training is dat je de lessen, kennis en oefeningen zo vaak kunt herhalen als je zelf wilt. Je hoeft niet na een lange werkdag nog "verplicht" naar een fysieke cursus. Je kunt nu op je eigen tempo en eigen moment de lessen bekijken en herhalen. Zo zorg jij ervoor dat je de kennis echt tot je kunt nemen en kunt gaan oefenen met alle technieken.

Wat ik je ga leren tijdens deze training zal zo verhelderend zijn en zo logisch gaan klinken dat het niet anders kan dan dat het jou gaat lukken om alle kennis en technieken te onthouden en straks tijdens de bevalling toe te passen. 

 

Wordt deze cursus vergoed door mijn zorgverzekering?

Mijn cursus wordt door een aantal zorgverzekeringen vergoed. Kijk hier of jouw zorgverzekering mijn cursus vergoed. 

Is deze cursus ook zinvol bij een medische bevalling?

Absoluut! Misschien zelfs juist. Want juist bij een medische bevalling kom je sneller in aanraking met medische interventies en procedures. Mindfulness is een bewezen techniek die ervoor zorgt dat vrouwen minder gebruik maken van medische interventies zoals medische pijnbestrijding en een keizersnede. 

En daarbij wil je bij een medische bevalling ook graag weten hoe jij meer rust kunt ervaren in je lichaam en je hoofd om de bevalling meer ontspannen te ervaren. 

Wat als ik een vraag heb tijdens de cursus?

Je kunt mij altijd al jouw vragen stellen binnen de online leeromgeving. Hiervoor kun je gebruik maken van de openbare forum zodat andere zwangere hun ervaringen kunnen delen óf je kunt jouw prive vragen aan mij stellen door gebruik te maken van de privé chat. Ik zal altijd mijn best doen om binnen 24 uur te antwoorden.

Klaar om mee te doen met Mindful Mama?