Baby’s worden gevormd door de omgeving waarin zij groeien. Creëer meer rust en ontspanning tijdens je zwangerschap, zodat je jouw baby de allerbeste start geeft en jezelf de mooiste zwangerschaps- en bevalervaring.  

Stel je eens voor…

Dat je een sterkere band met je ongeboren baby en jezelf kan creëren waardoor je de beste keuzes voor jezelf en je baby kan maken tijdens de zwangerschap, bevalling en het ouderschap. 

Tijdens de online training ga je:

× Leren om meer ontspanning te creëren in je drukke dagelijks leven zodat je baby in een ontspannen en kalm lichaam kan groeien en ontwikkelen. 

× Leren om nu al de connectie te vinden met je ongeboren baby, zodat je de hersenontwikkeling van de baby positief beïnvloed en je een belangrijke basis legt voor jullie band.

× Leren hoe je door middel van mindfulness training je zwangerschap en bevalling bewuster, liefdevoller en meer ontspannen kan beleven.

× Leren om negatieve gedachten en overtuiging plaats te laten maken voor positieve en krachtige gedachten, zodat je meer rust, ontspanning en vertrouwen ervaart. 

× Leren hoe jij vanuit rust en vertrouwen jouw bevalling kan ervaren, door angst en spanning volledig los te laten.  

HOE VET ? Door deze intensieve training leer je in 8 lessen precies welke stappen jij moet volgen om meer bewustwording te creëren en een ontspanning en liefdevolle start voor je baby en jou als moeder te realiseren. 

 

 

Peunie Teunis

Deze training is voor jou:

× Wanneer je de behoefte voelt aan meer kennis over hoe jij je ongeboren baby de allerbeste start kunt geven.

× Wanneer jij van jouw zwangerschap en bevalling een betekenisvolle ervaring wilt maken.

× Wanneer je een verlangen voelt om al tijdens je zwangerschap te werken aan de band met je ongeboren baby

× Wanneer je meer ontspannen en gelukkiger wilt zijn tijdens de zwangerschap

× Wanneer je negatieve en angstige gevoelens ervaart tijdens de zwangerschap en/of voor de bevalling

× Wanneer je meer vertrouwen wilt krijgen in jouw vermogen om met emoties en pijn om te gaan tijdens de bevalling.

 

Wat houdt de training in?

× Je ontvangt een intensieve training van 8 lessen waarin we meer bewustwording gaan creëren, technieken gaan aanleren en samen gaan werken aan een positieve en ontspannen mindset. 

× Je leert door middel van oefeningen en meditaties om meer  ontspanning te creëren in je dagelijks leven.

× Je ontvangt een uitgebreid werkboek met extra oefeningen en naslagwerk van alle lessen.

× Je ontvangt verschillende meditaties die je tijdens je zwangerschap, maar ook tijdens je bevalling kan gebruiken om vertrouwen en ontspanning te creëren. 

In deze online training leer ik je simpele en gestructureerde stappen om meer bewustwording te creëren in je dagelijks leven, om negatieve gedachten los te laten, meer in contact te staan met je ongeboren baby en hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

“De zwangerschap is te bijzonder en heeft een te grote impact op de ontwikkeling van  je baby om doorheen te razen en hier niet bewust bij stil te staan. “

Meld je nu aan voor de wachtlijst! 

Dé cursus die jou gaat helpen om vanuit innerlijke rust je zwangerschap en bevalling vanuit vertrouwen en ontspanning te ervaren.  

Hoe fijn zou het zijn om na deze training te weten hoe jij meer vanuit ontspanning je zwangerschap kunt ervaren. Je veel beter weet hoe jij het contact kan leggen met je ongeboren baby. Om negatieve gedachten en overtuingen los te laten en ruimte te maken voor vertrouwen en kracht. Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online training.

Het resultaat? Dat je een sterkere band met je ongeboren baby en jezelf kan creëren waardoor je de beste keuzes voor jezelf en je baby kan maken tijdens de zwangerschap, bevalling en het ouderschap.

Wil jij deze cursus niet missen en als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je krijgt als eerste bericht zodra de deuren open gaan.

(Door je in te schrijven zit je nergens aan vast!)