Train je hersenen voor je bevalling

en gebruik mindfulness als één van de meest krachtige tools om jouw bevalling vanuit rust en ontspanning te ervaren. 

BEKEND VAN

Meld je nu aan voor de wachtlijst! 

Waarom Mindfull mama? 

Wist je dat mindfulness een bewezen techniek is om je bevalling vanuit meer ontspanning en rust te ervaren? En dat vrouwen die mindfulness tijdens de bevalling wisten toe te passen minder gebruik maakten van medische pijnbestrijding en er minder medische interventies zoals een keizersnede gedaan werden? Dat is de kracht van mindfulness en de kracht van jouw hersenen trainen voor de aankomende bevalling. 

Dé cursus die jou gaat helpen om je hersenen te trainen zodat jij vanuit ontspanning en rust je bevalling kan ervaren.

Hoe fijn zou het zijn als jij tijdens je bevalling precies weet hoe je in de ontspanning kan komen, dat je niet verstrikt raakt in angstige gedachten en jouw kans op positieve en liefdevolle ervaring zonder medische interventies zo groot mogelijk kan maken?

Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online training. Aan de hand van 5 online lessen en 4 begeleide meditaties zul jij leren hoe jij je hersenen kan trainen voor een zo’n ontspannen mogelijke bevalling. 

Wil jij deze cursus niet missen en als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je krijgt als eerste bericht zodra de deuren open gaan.

(Door je in te schrijven zit je nergens aan vast!)

Peunie Teunis