Waarom Conscious 

mama & baby?

De zwangerschap heeft zoveel meer impact op de ontwikkeling van je baby dan jij nu op dit moment waarschijnlijk beseft. De afgelopen 50 jaar is er veel onderzoek gedaan naar de prenatale periode en epi genetica en de uitkomsten zijn mind blowing. Mensen worden gevormd door de omgeving waarin zij zich bevinden. Tijdens de zwangerschap ben jij de eerste en meest impactvolle omgeving voor je baby. Hét moment dus om je bewust te worden van wat jij je ongeboren baby (onbewust) meegeeft.

  • De zwangerschap is hét moment om meer ontspanning te creëren in je drukke dagelijks leven zodat je baby in een ontspannen en kalm lichaam kan groeien en ontwikkelen.

  • Het is bewezen dat jij nu al de band met je ongeboren baby kan versterken. Hierdoor wordt de hersenontwikkeling van je baby positief beïnvloed en leg je een belangrijke basis voor jullie band.

  • Laat zorgen en angsten tijdens de zwangerschap en voor de bevalling los en werk toe naar een liefdevolle en kalme geboorte ervaring voor jou en je baby.

Ontdek welke stappen jij moet nemen. 

Melissa

“De cursus is zo ontzettend leerzaam, informatief, duidelijk en verhelderend. Dit zou basiskennis moeten zijn voor iedere zwangere vrouw. “

Wat ga je leren?

Ontdek de 8 lessen & meditaties

1 Mei starten we! We gaan het hebben over:

1. De prenatale periode

2. De epi genetica

3. De bewuste ongeboren baby

4. Mindfulness

5. Transformeer blokkades  

6. De bevalling

7. Omgaan met pijn

8. Live Q&A, acties stroomlijnen  

Tijdens de cursus ontvang je 3 meditaties die je tijdens de zwangerschap en bevalling kan toepassen voor meer ontspanning en vertrouwen. 

 

In deze online training leer ik je simpele en gestructureerde stappen om meer bewustwording te creëren in je dagelijks leven, om negatieve gedachten los te laten, meer in contact te staan met je ongeboren baby en hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

Herken jij dit?

Jij hebt een diep weten. Je weet dat jij en je baby een hele bijzondere periode meemaken. Jij weet dat jij je ongeboren baby de allerbeste start wilt geven én bewuster stil wilt staan bij deze bijzondere periode. Je hebt een brandend verlangen om nu eindelijk te leren hoe je de zwangerschap vanuit ontspanning en meer bewustzijn kunt ervaren. En HOE je bewuste keuzes kunt maken om je baby te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Jij hebt online en offline al wat research gedaan. Maar je wil meer! Jij wilt het precies weten. Je wil doorgronden. Je wil de technieken leren en beheersen. Je bent committed om te oefenen en om het allermooiste uit jouw zwangerschap en bevalling te halen.

Leer in 8 lessen hoe jij meer bewustzijn kunt creëren in je dagelijks leven, om negatieve gedachten los te laten, meer in contact te staan met je ongeboren baby en hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren!

Hoe vet? Dat jij door bewuste acties te nemen tijdens je zwangerschap kan bijdrage aan de allerbeste ontwikkeling van je baby die hij of zij voor de rest van zijn leven met zich mee zal dragen.

Meld je nu aan we starten 1 Mei!

Dé training die jou gaat helpen om vanuit innerlijke rust je zwangerschap en bevalling vanuit vertrouwen en ontspanning te ervaren.  

Hoe fijn zou het zijn om na deze training te weten hoe jij meer vanuit ontspanning je zwangerschap kunt ervaren. Je veel beter weet hoe jij het contact kan leggen met je ongeboren baby. Om negatieve gedachten en overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor vertrouwen en kracht. Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online training.

Het resultaat? Dat je een sterkere band met je ongeboren baby en jezelf kan creëren waardoor je de beste keuzes voor jezelf en je baby kan maken tijdens de zwangerschap, bevalling en het ouderschap.

Op 1 mei zullen we van start gaan. Om de dag zal ik een nieuwe les uploaden in de online leeromgeving die je helemaal op je eigen tempo kan volgen, herhalen en pauzeren. Gedurende 2 weken gaan wij samen werken om het allermooiste uit jouw zwangerschap en bevalling te halen. Wil jij deze cursus niet missen? Meld je dan nu aan via onderstaande knop.

FAQ

Hoe werkt deze training?

Na je aanmelding ontvang je een email (van Huddle) met de inloggegevens voor de besloten online leeromgeving. Op 1 mei zal de leeromgeving open gaan en krijg je toegang tot al het lesmateriaal. 

Gedurende 2 weken zal ik om de dag om 20:00 ‘s avonds een nieuwe les uploaden die je vervolgens op je eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt een digitaal werkboek met opdrachten, uitgebreide informatie en meditaties. Bij iedere les hoort een hoofdstuk in het werkboek met de bijbehorende vragen. 

Je krijgt 2 maanden toegang tot de online leeromgeving, waardoor je de lessen zo vaak kunt herhalen als je zelf wilt of later kunt starten met de training. 

Voor wie is deze training?

Ik wil een ontspannen zwangerschap ervaren zodat ik mijn baby de allerbeste start kan geven.

Spreekt dit je aan? Dan is deze online training voor jou.

Tijdens de training leer je simpele, maar krachtige technieken om meer ontspanning en vertrouwen te creëren in jouw dagelijks leven zodat jij de allerbeste omgeving wordt voor je baby om in te groeien en ontwikkelen. Zodat je baby de allerbeste start krijgt en dit voor de rest van zijn of haar leven met zich mee kan dragen. 

Compleet met o.a. – videofragmenten, oefeningen en meditaties om op je eigen tempo de juiste technieken eigen te maken die jou zo gaan helpen tijdens de zwangerschap en bevalling. 

Wat als ik niet zoveel tijd heb?

Geen probleem, als je niet direct kunt starten of niet direct bij iedere les aanwezig kunt zijn. Na aanmelding krijg je 2 maanden de toegang tot de online leeromgeving. Zo kun jij de training helemaal volgen op je eigen tempo. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de training?

De training bestaat uit in totaal 8 lessen. Om de dag zal ik een nieuwe videoles uploaden die je daarna op je eigen moment kunt bekijken. De lessen zullen afhankelijk van het onderwerp tussen de 15 en 25 minuten duren.

Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende praktische en makkelijk toepasbare oefeningen en opdrachten dat mag je geheel zelf bepalen 😉 Belangrijk voor mij was bij het creëren van deze training dat je dit met een druk leven kan combineren en je rustig op je eigen tempo de lessen kan volgen. 

Gaat de training ook over de bevalling

Zeker! Een groot deel gaat over de zwangerschap en hoe we meer ontspanning en bewustzijn in ons dagelijks leven kunnen creëren, maar ook ga ik je leren hoe jij meer ontspanning en vertrouwen kan vinden in de bevalling. 

We gaan angsten tackelen, werken aan positieve overtuigingen en leren hoe we met pijn kunnen omgaan tijdens de bevalling. 

Ik volg al je andere cursus, is deze training dan alsnog zinvol voor mij?

Absoluut. Alle kennis in deze training zal geheel nieuw zijn. De Creëer jouw droombevalling online cursus is een bevalcursus die je voorbereid op je aankomende bevalling.

In deze training ga ik juist veel meer zitten op de zwangerschap. Wel neem ik een klein stukje bevalling mee, hoe we angsten kunnen tackelen, kunnen werken aan positieve overtuigingen en hoe je om kunt gaan met de pijn tijdens de bevalling.

Maar again, alle kennis uit deze training zul je niet terug vinden in mijn andere cursus.

Wat als ik een vraag heb tijdens de training?

In de online leeromgeving vind je een community board waarop jij jouw vragen kan stellen en antwoorden terug kan vinden van andere cursisten. Liever privé? Stuur mij vooral een mail via info@pleunieteunis.nl.