Waarom Conscious 

mama & baby?

De zwangerschap is een ontzettend bijzondere periode. Niet alleen in jouw leven, maar ook in dat van je ongeboren baby. Mensen worden gevormd door de omgeving waarin zij zich bevinden. Tijdens de zwangerschap ben jij de eerste en meest impactvolle omgeving voor je baby. Hét moment dus om je bewust te worden van wat jij je ongeboren baby (onbewust) meegeeft.

  • Hét moment om meer ontspanning te creëren in je drukke dagelijks leven zodat je baby in een ontspannen en kalm lichaam kan groeien en ontwikkelen.

  • Je kunt nu al leren om de connectie te vinden met je ongeboren baby, zodat je de hersenontwikkeling van je baby positief beïnvloed en je een belangrijke basis legt voor jullie band.

  • Laat zorgen en angsten tijdens de zwangerschap en voor de bevalling los en werk toe naar een liefdevolle en kalme geboorte ervaring voor jou en je baby.

Ontdek welke stappen jij moet nemen. 

Melissa

“De cursus is zo ontzettend leerzaam, informatief, duidelijk en verhelderend. Dit zou basiskennis moeten zijn voor iedere zwangere vrouw. “

Wat ga je leren?

Ontdek de 8 lessen & meditaties

Eind April starten we! We gaan het hebben over:

1. De prenatale periode

2. Het ontwikkelende brein

3. De bewuste ongeboren baby

4. Mindfulness

5. Transformeer blokkades  

6. De bevalling

7. Omgaan met pijn

8. Acties stroomlijnen  

Tijdens de cursus ontvang je 3 meditaties die je tijdens de zwangerschap en bevalling kan toepassen voor mee ontspanning en vertrouwen. 

 

In deze online training leer ik je simpele en gestructureerde stappen om meer bewustwording te creëren in je dagelijks leven, om negatieve gedachten los te laten, meer in contact te staan met je ongeboren baby en hoe je door middel van mindfulness jouw bevalling vanuit rust en ontspanning kunt ervaren.  

Meld je nu aan voor de wachtlijst! 

Dé cursus die jou gaat helpen om vanuit innerlijke rust je zwangerschap en bevalling vanuit vertrouwen en ontspanning te ervaren.  

Hoe fijn zou het zijn om na deze training te weten hoe jij meer vanuit ontspanning je zwangerschap kunt ervaren. Je veel beter weet hoe jij het contact kan leggen met je ongeboren baby. Om negatieve gedachten en overtuingen los te laten en ruimte te maken voor vertrouwen en kracht. Dit is wat ik jou ga leren tijdens de online training.

Het resultaat? Dat je een sterkere band met je ongeboren baby en jezelf kan creëren waardoor je de beste keuzes voor jezelf en je baby kan maken tijdens de zwangerschap, bevalling en het ouderschap.

Wil jij deze cursus niet missen en als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je krijgt als eerste bericht zodra de deuren open gaan.

(Door je in te schrijven zit je nergens aan vast!)