Pleunie Teunis doula

Aanbod

Mijn grootste passie is om vrouwen en hun partners te helpen bij het verwezenlijken van hun droom bevalling, maar daarnaast help ik met alle liefde aan het vastleggen van jullie bevalling. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod.

Doula begeleiding

Geboorte Doula Utrecht

Maak van jouw bevalling de mooiste ervaring uit je leven! Met alle liefde help ik jouw en je partner bij de voorbereiding van de bevalling en biedt ik continue ondersteuning tijdens de bevalling. Ben jij benieuwd wat een doula precies is? Wat ik voor jullie kan betekenen en hoeveel doula begeleiding kost? 

Privé bevalcoaching

 Doula Utrecht Pleunie Teunis

De juiste voorbereiding is super belangrijk om vanuit vertrouwen en kracht je bevalling in te gaan én daarnaast de regie te houden over jouw bevalling. Wil jij je samen met je partner of alleen zo goed mogelijk voorbereiden, maar zonder mijn aanwezigheid tijdens de bevalling? Dat kan! Tijdens mijn privé bevalcoaching leer ik je alles wat jij moet weten. 

 

Geboortevideo

Een bevalling is een van de mooiste momenten uit je leven. Helaas vergeet je door alle spanning en emoties vaak veel delen van je bevalling. Hoe zonde! Met alle liefde leg ik jullie bevalling vast zodat jullie er voor altijd naar terug kunnen kijken.

Geboortefotografie

Tegenwoordig leggen we eigenlijk alles vast. Zelfs van de meest kleine dingen maken we vaak foto’s, terwijl van het mooiste moment van je leven, namelijk de geboorte van je kindje!, vergeten we vaak foto’s te maken! Hoe zonde! Je doet het namelijk niet even over… Ik maak met alle liefde foto’s van jullie bevalling, zodat jullie voor altijd een aandenken hebben aan deze bijzondere gebeurtenis.