Met vertrouwen en regie bevallen masterclass

De 3 stappen om jouw bevalling met meer vertouwen, de juiste ondersteuning en regie te ervaren. 

Maak de video volle grote en klik op play 👇🏼

Krijg nu €50 korting op Creëer jouw droombevalling

Creëer jouw eigen droombevalling 

Een unieke cursus die jou het volle vertrouwen geeft in de aankomende bevalling. Zodat jij de rust, regie en ondersteuning voelt die jij verdient. (Zeg halloooo tegen een prachtige ervaring!)

Jouw stap-voor-stap cursus voor de complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling. Waar jij de rest van je leven vol trots op terug gaat kijken.⚡️

Voor vrouwen die…

✅ een diep verlangen voelen om van hun aankomende bevalling een prachtige ervaring te maken.

✅het volle vertrouwen willen voelen in hun lichaam en het proces

✅de regie willen pakken over hun bevalling

✅de allerbeste ondersteuning willen krijgen zodat zij zich gesteund en geliefd voelen

✅hun bevalling vanuit rust en liefde willen ervaren. 

Hi! Ik ben Pleunie, moeder, vriendin, doula, geboorte expert en gepassioneerd over alles wat met de bevalling te maken heeft.

Hoe zou het zijn…

Na maanden wachten is daar eindelijk het moment dat jij je baby gaat ontmoeten. Je voelt de eerste weeën en weet dat de bevalling is begonnen. Je hebt alle kennis opgedaan die jou het volle vertrouwen geven in je lichaam en het proces. Je weet zeker dat je de juiste ondersteuning zal krijgen. Jij en je geboorte partner hebben meerdere comforttechnieken aangeleerd en zijn op alles voorbereid. Je weet precies wat je opties en wensen zijn en kijkt uit naar deze bijzondere gebeurtenis waarbij jij je baby gaat ontmoeten. Je voelt de rust, het vertrouwen en denkt “kom maar op, ik kan het”.

Dagelijks ontvang ik berichten van cursisten die van onzekerheid en angst naar vol vertrouwen zijn gegaan en zelfs stiekem uitkijken naar hun aan komende bevalling. Wat dat is wat kennis met jou gaat doen, het gaat jou het volle vertrouwen geven in de bevalling. 🔥

Meer dan 1200+ vrouwen gingen je voor!

Blijf lezen als jij van jouw bevalling een prachtige ervaring wilt maken.

Ik weet wat jij nodig hebt…

een stap voor stap handleiding die jou niet overweldigd laat voelen.

Mijn super power? Een overvloed aan kennis over hoe jij de bevalling op een natuurlijke manier kan laten doen vorderen en slagen.

Je voorbereiden op de aankomende bevalling hoeft niet overweldigend of beangstigend te zijn. Het zou juist jouw innerlijke vuur moeten laten branden. Want jij bent GEMAAKT om jouw baby te baren. Het enige wat jij nog nodig hebt? De juiste kennis om met je lichaam en je baby te gaan samenwerken en weten wat jouw opties en wensen zijn zodat jij de regie behoudt ongeacht wat er gebeurt. Zodat jij voor de rest van je leven terug kan kijken op een FANTASTISCHE ervaring. 

 

Ben jij de persoon die…

✅ er KLAAR voor is om het volle VERTROUWEN te voelen in jouw aankomende bevalling?

✅ er KLAAR voor is om de REGIE te pakken over de bevalling. Zodat jij degene bent die beslissingen maakt en weet waarom zij di e maakt.

✅  niet kan WACHTEN om voor de rest van je leven vol TROTS en met POSITIVITEIT terug te kijken op jouw bevalling.

Dé complete voorbereiding op jouw aankomende bevalling. Krijg vertrouwen in de fysiologische bevalling, leer natuurlijke comforttechnieken, betrek je partner bij de voorbereiding, leer wat je opties en wensen zijn en bereid je voor om helemaal EXCITED te worden over de bevalling. 

Dit is wat jij gaat leren:

Module 1: De fysiologische baring

Leer precies begrijpen wat er gebeurt tijdens de baring, zodat jij volle vertrouwen krijgt in jouw kracht om je baby te baren.

Module 3: Medische interventies en procedures

Begrijp wat de voor- en nadelen zijn en wat je opties en wensen zijn. Zodat jij de regie behoudt.

Module 5: Complicaties

Leer over verschillende complicaties en welke natuurlijke technieken deze kunnen helpen voorkomen en verhelpen.

Module 2: Ondersteuning

Leer al mijn technieken om ontspanning te vinden en hoe jouw partner jouw het beste kan ondersteunen.

Module 4: De geboortereis en houdingen

Begrijp welke reis je baby moet maken en welke houdingen tijdens de verschillende fases je baby kunnen helpen.

Module 6: Het gouden uur

De ontmoeting met je baby, wat zijn je opties en wensen.

Of jij nu voor de eerste, tweede of x keer gaat bevallen deze cursus zal jou de technieken en kennis aanleren om van jou bevalling een prachtige ervaring te maken. 

✅ Hoe zou het zijn om onzekerheden los te laten en vol vertrouwen in je lichaam en het proces de bevalling in te gaan?

✅ Hoe zou het zijn om precies te weten hoe jouw ideale bevalling eruit ziet? Er is zoveel meer mogelijk dan jij je nu kunt voorstellen.

✅ Hoe zou het zijn om te weten hoe jij met je lichaam en je baby kan samenwerken tijdens de bevalling? En zo deze sneller en makkelijker te laten verlopen.

✅ Hoe zou het zijn om een fantastisch ondersteunend team om je heen te hebben staan tijdens de bevalling? Die weten wat je wensen zijn en verschillende comforttechnieken kennen om jou te ondersteunen tijdens de weeën.

✅ Hoe zou het zijn om te weten wat je opties en wensen zijn? Zodat jij de keuzes kunt maken waar je achter staat en hiermee de regie te behouden over jouw bevalling.

✅ Hoe zou het zijn om voor altijd terug te kijken op een fantastische ervaring? Wetende dat jij degene bent die de tijd heeft gestopt in de juiste kennis opdoen.

Meer details over wat jij ontvangt

✅Krijg onmisbare kennis over de fysiologische bevalling.

✅Leer alles over houdingen tijdens de verschillende fases van de bevalling.

✅Bereid je voor op onverwachte situaties. 

✅Leer makkelijk toepasbare technieken om comfort te vinden tijdens de weeën. 

✅Bekijk alle lessen op je eigen tempo en herhaal zo vaak als jij wilt.

 

✅Ontvang een uitgebreid digitaal werkboek inclusief opdrachten, illustraties en templates. 

✅8 maanden lang toegang tot de online leeromgeving.

✅Stel jouw persoonlijke vragen via de privé chat waar ik jou persoonlijk advies zal geven.

✅Online community met andere zwangere vrouwen die in dezelfde maand als jou zijn uitgerekend.

✅BONUS ontvang het e-book “De complete gids voor het geboorteplan” t.w.v. €29,95 cadeau! 🎁

Je hoeft niet langer zelf uren opzoek te gaan naar de juiste informatie. Alle kennis die jij nodig gaat hebben voor een prachtige ervaring zit verpakt in deze cursus.

Creëer jouw droombevalling

NU

€190

I.P.V. €240

FAQ

Hoe werkt deze cursus?

Na aanmelding ontvang je direct een email (van The Huddle) met de inloggegevens voor de besloten online leeromgeving (controleer altijd ook je SPAM). Je kan dan direct van start gaan en helemaal op je eigen tempo de cursus volgen.

Zodra je bent ingelogd in jouw persoonlijk online leeromgeving zie je bovenin een zwarte menubalk. Hier kun je klikken op ‘cursus(sen)’ en daar vind je direct al jouw gekochte cursussen. Je kunt alle lessen zo vaak herhalen als je zelf wilt en tussendoor pauzeren. Onder module 1 vind je jouw digitale werkboeken met opdrachten, uitgebreide informatie en templates zodat jij aan je eigen droombevalling kan gaan werken.  

Voor wie is deze cursus?

Ik wil het volle vertouwen voelen, zelf de regie behouden en goede ondersteuning krijgen tijdens de aankomende bevalling.

Spreekt dit je aan? Dan is deze online cursus voor jou.

Of je nu voor de eerste, tweede of x keer gaat bevalling tijdens deze cursus leer jij onmisbare kennis voor de bevalling.  

We gaan werken aan jouw droom bevalling met de stappen die we gaan zetten door middel van de juiste kennis en opdrachten. En zóveel meer!

Kan mijn partner mee doen?

Natuurlijk! Deze cursus kun je samen volgen of alleen. En het mooie? Je kan de cursus helemaal op je eigen tempo bekijken en herhalen.

In de online leeromgeving vind je meerdere videofragmenten met duidelijke stap-voor-stap uitleg over de verschillende comforttechnieken die jullie samen kunnen oefenen om straks tijdens de bevalling een fantastisch team te gaan zijn.

Ik ben bang dat ik kennis ga vergeten

Geen zin om iedere week een avond “verplicht” 2 uur lang bij een fysieke cursus aan wezig te zijn? Of ben je bang dat je kennis gaat vergeten?

Dan is dit de perfecte cursus voor jullie. Je kent de lessen op je eigen tempo bekijken en zovaak herhalen als je zelf wilt.

Ben je bang dat je alle technieken uit de cursus vergeet en wil je liever nog een tastbaar en handig overzicht naast de digitale lesstof? Bestel dan het geboorte kaartendeck met €40 korting bij jouw bestelling en je krijgt een prachtig kaartendeck opgestuurd.

Wordt deze cursus vergoed door mijn zorgverzekering?

Mijn cursus wordt door een aantal zorgverzekeringen vergoed. Kijk hier of jouw zorgverzekering mijn cursus vergoed. 

Is deze cursus ook zinvol bij een medische bevalling?

Absoluut! Misschien zelfs juist. Want juist bij een medische bevalling kom je sneller in aanraking met medische interventies en procedures. Extra fijn dus om te weten wat je opties en wensen zijn en wat eventuele natuurlijke technieken zijn voor medische interventies.

En daarbij ga je bij een medische bevalling ook gewoon bevallen. Ook voor jou is het dan fijn om te weten hoe je met je lichaam en baby kan samenwerken en verlichting kan vinden tijdens de weeën.

Wat als ik een vraag heb tijdens de cursus?

Je kunt mij altijd al jouw vragen stellen binnen de online leeromgeving. Hiervoor kun je gebruik maken van de openbare forum zodat andere zwangere hun ervaringen kunnen delen óf je kunt jouw prive vragen aan mij stellen door gebruik te maken van de privé chat. Ik zal altijd mijn best doen om binnen 24 uur te antwoorden.

Klaar om mee te doen met Creëer jouw droombevalling?