...

BEDANKT VOOR JE AANMELDING! MAAR WACHT NOG EVEN VOOR JE GAAT..

Bestel het e-book ‘De complete gids voor het geboorteplan’ nu voor €9,95 i.p.v. €29,95

Wat super goed dat jij de eerste stap hebt gezet in de voorbereiding op jouw aankomende bevalling! Maar wist je dat bij een goede voorbereiding ook een duidelijk geboorteplan hoort? Dit e-book helpt je daarbij! 

OVER HET E-BOOK

Hét e-book dat jou gaat helpen jouw wensen voor de bevalling inzichtelijk te krijgen.

Alle opties en wensen voor jouw aankomende bevalling overzichtelijk gemaakt op één plek.  

Als zwangere komt er veel op je af. Vaak voelen vrouwen zich overweldigt door alle informatie die ze tegenkomen. En misschien heb jij ook al van je verloskundige de vraag gekregen om een geboorteplan te schrijven. Maar waar begin je? En wat moet daar in komen te staan? Wat is er allemaal mogelijk?

Ik help je met liefde om jouw wensen voor de bevalling duidelijk te krijgen. Of je nu een thuisbevalling wenst, een bevalling met medische pijnbestrijding of een keizersnede plant. Dit e-book zal jou alle handvatten geven die jij nodig hebt om jouw wensen op een rij te krijgen. Zodat jij kan gaan uitkijken naar jouw bevalling, niet achteraf hoeft te denken “oh had ik maar…” en je zorgverleners duidelijk begrijpen wat jouw wensen en voorkeuren zijn mbt interventies en procedures.

 

Wat vinden 300+ vrouwen van het e-book?

DE RESULTATEN

Hoe fijn zou het zijn om…

 × Te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om van jouw bevalling een prachtige ervaring te maken.

× Te leren wat jouw opties zijn bij complicaties en wat de voor en nadelen zijn van verschillende procedures en interventies. Zodat je vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes kunt maken en de regie kunt behouden over jouw bevalling.

× Wensen checklists voor tijdens de bevalling, direct na de geboorte, een keizersnede en het gouden uur te hebben. Zodat je duidelijk hebt wat er allemaal mogelijk is en je echt jouw ideale bevalling kunt vormgeven.

× Geboorteplan voorbeelden voor een natuurlijke bevalling en keizersnede te hebben. 

× Tips en handvatten voor een effectieve communicatie met jouw zorgverlener te krijgen.

Ontvang 54 pagina’s vol informatie en inspiratie om jouw geboorteplan samen te stellen of je nu een natuurlijke bevalling wenst, medische pijnbestrijding overweegt of een keizersnede plant. 

Nu voor €9,95

IPV €29,95

BEKEND VAN

Cursisten begeleid

dagelijkse volgers op instagram

e-books verkocht

Hi! Ik ben Pleunie Teunis!

Doula en geboorte coach

Daarnaast ben ik de oprichter van de Creëer jouw droombevalling online cursus. De meest complete voorbereidende cursus voor de aankomende bevalling. Ook deel ik dagelijks informatie content op mijn sociale media kanalen met inmiddels al meer dan 19k+ volgers.

Vrouwen leren hoe zij van hun bevalling een van de mooiste en meest empowering ervaring uit hun leven kunnen maken is mijn allergrootste missie.

Het vertrouwen teruggeven zat zij zijn gemaakt om hun baby te baren en hun kans op een positieve ervaring zo groot mogelijk maken zodat ze daar de rest van hun leven vol trots op terug kunnen kijken is ook wat ik jou gun.

FAQ

Hoe werkt dit e-book?

Na afrekenen kun je direct jouw e-book downloaden op de afrekenpagina. Ook krijg je van ons nog een mail waarin je jouw e-book kunt terugvinden. Het e-book kun je digitaal lezen of uitprinten mocht je dat fijn vinden. 

In het e-book vind je 54 pagina’s vol informatie en inspiratie om jouw ideale geboorteplan samen te stellen. Inclusief meerdere checklists en geboorteplan formats voor zowel een natuurlijke bevalling als een keizersnede. 

 

Is een geboorteplan schrijven echt zinvol?

Hoewel er vaak wordt gezegd dat het geen zin heeft om een geboorteplan te schrijven aangezien een bevalling toch niet valt te plannen ben ik van mening dat een geboorteplan veel meer is dan een “plan”. Door je geboorteplan samen te stellen ontdek je ook wat jouw wensen zijn, niet alleen voor de ideale situatie, maar ook wanneer er complicaties ontstaan. Door je voor te bereiden op meerdere scenario’s, van te voren te bedenken wat je opties en wensen zijn mbt medische interventies kun je tijdens de bevalling de regie behouden en vanuit rust en vertrouwen keuzes maken waar jij achter staat. 

Ik ben medisch is dit e-book dan ook voor mij zinvol?

Absoluut! Dit e-book is voor iedere zwangere vrouw. Of je nu gaat voor een natuurlijke thuisbevalling, graag wilt bevallen met medische pijbestrijding of een geplande keizersnede krijgt. In dit e-book behandel ik ieder onderwerp en krijg je wensen checklists voor elke situatie. 

Waarom zou ik dit e-book moeten kopen?

Laat ik je een andere vraag stellen: wat levert het je op om dit e-book niet te kopen? Juist, vrij weinig. En wat zou het je allemaal kunnen gaan opleveren wanneer jij wel ontdekt en leert wat er allemaal mogelijk is om een prachtige bevallingservaring te creëren? De bevalling zul je nooit meer vergeten. Een ervaring die je voor de rest van je leven mee neemt, waarom zou je daar niet je tijd en aandacht in investeren? 

Je bevalling doe je niet meer over. Hoe jammer als je achteraf denkt. “Ik had geen idee dat dat ook mogelijk was” of  “Had ik hier maar eerder overna gedacht, nu werd ik overrompeld”. 

Gun het jezelf om juist NU te ontdekken hoe jouw ideale bevalling eruit kan zien ongeacht hoe deze verloopt. Maak er een prachtige ervaring van voor jou, je partner en je baby. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Je mag mij altijd mailen naar info@pleunieteunis.nl Ik denk en kijk graag met je mee. 

E-book

De complete gids voor het geboorteplan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.