Geboorte video

Je bevalling filmen. Tegenwoordig zijn foto’s en video’s niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bij een trouwerij wordt er niet eens over nagedacht om een fotograaf en/of videograaf in te huren. Dat hoort er nou eenmaal bij, maar bij bevallingen is dit nog een vrij nieuw concept. Je bevalling filmen vinden mensen vaak nog een beetje gek. Terwijl in mijn ogen een bevalling film het mooiste cadeau is wat je jezelf kunt geven. 

Een van de mooiste herinneringen aan jouw bevalling vind ik toch wel een bevalling film. Naast dat het een prachtig aandenken is, is het ook zo ontzettend waardevol om jouw bevalling later te kunnen verwerken. Vaak geven vrouwen na de bevalling aan dat ze hele delen van de bevalling niet meer kunnen herinneren of het gevoel hebben dat ze het niet goed hebben gedaan. Hoe waardevol is het dan dat jouw bevalling voor altijd is vastgelegd zodat jullie hier samen voor altijd naar terug kunnen kijken. Ook ontstaat er vaak een gevoel van enorme trots wanneer de vrouw kan terug zien wat zij allemaal heeft gedaan om jullie kindje te baren.

Een bevalling film is veel meer dan alleen het vastleggen van de bevalling. Het is het gevoel van het moment vastleggen, de emoties en de unieke details. Jullie unieke bevalling leg ik met alle liefde voor jullie vast. Het grote voordeel is dat jullie samen ongestoord van alle momenten kunnen genieten. De partner hoeft zich na de bevalling geen zorgen te maken om de eerste prille momenten vast te leggen, dit wordt allemaal voor jullie gedaan. Zo kan de partner zich volledig op jou en jullie kindje focussen. 

Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om jouw bevalling op film te hebben. Het is een van de meest waardevolle momenten van jouw leven en hoe mooi is het om die momenten te kunnen herbeleven door middel van een prachtige video. Een film die je vaak terug zult kijken om samen de waardevolle herinneringen op te halen en te genieten van al die eerste unieke momenten. 

Met een achtergrond opleiding in film en montage is het al jaren mijn grote passie om alles op film vast te leggen. Ben jij geïnteresseerd in een geboorte videograaf, neem dan vooral contact met mij op. Samen bespreken we alle wensen vooraf zodat jullie geboortefilm aan al jullie wensen zal voldoen. 

 

Bevalling film: Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 37 weken hou ik rekening met jullie bevalling en vanaf 38 weken sta ik echt ‘on call’. Ik blijf in een straal van 30 minuten rondom mijn huis zodat ik snel bij jullie kan zijn. Gemiddeld kom ik met 5cm ontsluiting jullie kant op, maar dat verschilt per situatie dus dat bespreken we samen. 

Tijdens de bevalling ben ik onzichtbaar aanwezig. Ik film wat er gebeurt op een zo mooi mogelijke manier, niets wordt geregisseerd. 

Heb je interesse in een bevalling film? Dan maak ik graag vrijblijvend kennis met jullie om te kijken of het tussen ons klikt. Samen bespreken we dan alle mogelijkheden en wensen vooraf. 

Doula begeleiding & Bevalling film 

Zijn jij en je partner geïnteresseerd in mijn begeleiding als Doula, maar klinkt het hebben van een bevalling film ook heel interessant? Dat kan! Als Doula gaat mijn aandacht natuurlijk altijd eerst volledig uit naar de bevallende vrouw om haar de ondersteuning en aandacht te geven die zij op dat moment wenst. Wanneer jij en je partner samen een ritme hebben gevonden en goed samen de weeën kunnen opvangen is er voor mij vaak wel even een momentje om mooie beelden van jullie vast te leggen. Tijdens een van onze afspraken aan huis kunnen we de optie van een geboortefilm samen bespreken.

Wat geweldig om dit als aandenken te hebben!

De bevallingsvideo overtreft al onze verwachtingen. Wat geweldig om dit te hebben als aandenken. Er zijn zoveel momenten die ik me niet meer kan herinneren en dankzij deze film kan ik terug kijken op deze krachtige gebeurtenis. Wat een prachtig aandenken van de geboorte van ons kindje. Dankjewel Pleunie!

Mama, eerste kindje

De geboortevideo overtreft al mijn verwachtingen

Wij hebben Pleunie gevraagd om een geboorte video te maken van de bevalling van onze zoon Owen. Een half uur nadat de verloskundige bij ons thuis was, hebben we Pleunie gebeld dat we al onderweg naar het ziekenhuis waren. Dat was het teken dat Pleunie ook van huis vertrok.
Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis had ik al persdrang en nog geen kwartier later lag Owen op mijn borst. Owen begon net te huilen en op dat moment liep Pleunie binnen. Shit, te laat dacht ik nog. Ze pakte direct al haar spullen en begon met filmen.
2 weken na de geboorte ontving ik de video die ze gemaakt had. Ik verwachte er niet te veel van, omdat Owen al geboren was op het moment van filmen. Pleunie heeft met deze video al mijn verwachtingen overtroffen. Ik kon niet stoppen met huilen van vreugde en beleefde alle eerste gevoelens met Owen opnieuw! Een aandenken aan één van de mooiste momenten in ons leven!
Dankjewel lieve Pleunie.

X Robyn & Conrad

Bevalling film

€950

(exclusief reis- en parkeerkosten)

× Een bevalling film op maat.

× Een persoonlijk gesprek waarin we kennismaken en samen alle wensen bespreken.

× Dag en nacht bereikbaar voor wanneer de geboorte zich aandient vanaf 37 weken zwangerschap.

× Aanwezig vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting.

× De geboortevideo kan naar wens digitaal of op een USB-stick aangeleverd worden.

Doula begeleiding & Bevalling film

€1500

(exclusief reis- en parkeerkosten)
Voor meer informatie over het Doula pakket kun je terecht op mijn tarief pagina.