Pleunie Teunis doula

Bevalling film portfolio

Een bevalling film is zoveel meer dan gewoon een video. Het laat het meest pure, meest intieme moment van jullie leven zien. De intieme momenten tussen jullie samen tijdens de bevalling, de aanrakingen, de blikken en natuurlijk wordt de bevalling en de eerste prille momenten ook vastgelegd. Alles gaat in overleg en samen bespreken we wat mogelijk is en wat jullie wensen zijn. Op deze pagina laat ik voorbeelden zien van bevallingen die ik heb mogen vastleggen. Alle voorbeelden zijn teasers, het geeft je een klein kijkje in de daadwerkelijke film. Omdat een bevalling een speciaal en intiem moment is gebruik ik voor mijn teasers zoveel mogelijk onherkenbare en niet te intieme beelden. Alle Teasers zijn vooraf goedgekeurd bij de ouders. 

De bevallingsvideo overtreft al onze verwachtingen. Wat geweldig om dit te hebben als aandenken. Er zijn zoveel momenten die ik me niet meer kan herinneren en dankzij deze film kan ik terug kijken op deze krachtige gebeurtenis. Wat een prachtig aandenken van de geboorte van ons kindje. Dankjewel Pleunie!
Mama, van haar eerste kindje